Med förbeställningen av ZenFone 2 som gåva View Flip Cover Deluxe värt 40 €

Vi har rapporterat till dig för drygt 24 timmar sedan den officiella öppningen för Italien av förbeställningar för nya ASUS ZenFone 2. På ASUS Italias officiella webbplats är det faktiskt möjligt att förbeställa alla varianter (med undantag för fantomen 64 GB) av det taiwanesiska företagets nya flaggskeppssmartphone, från den billigaste med 8 GB internminne till priset av 179. €.

LÄS ÄVEN: ASUS ZenFone 2 i förbeställning: endast 349 € för toppen av sortimentet med 4 GB RAM!

Men när förbeställningar har öppnats, ASUS Italien hade inte gjort ett erbjudande tillgängligt som istället kan ses just nu på den officiella hemsidan, ett erbjudande som borde vara retroaktivt för de som förbeställde sitt exemplar av ZenFone 2 i går morse. Genom att beställa toppmodellen i ZenFone 2-serien, det är den som är utrustad med 32 GB internminne och 4 GB RAM får du i present Visa Flip Cover Deluxe till ett värde av 40 €.

Erbjudandet gäller till 30 april. Dessutom, om du lyckades ta kupongen på 40 € som erbjuds av ASUS för några veckor sedan kan du sänka priset på modellen till 309 € (självklart med lock ingår)! Expeditioner för den kraftfullaste modellen bör börja från 22 eller 30 april beroende på vald färg. Om du är osäker på köpet kan du ta en titt på vår förhandstitt från MWC.

Tack till Eugenio
för rapportering

Relaterade artiklar

Back to top button