Med förbeställningen av ALLINmobile Colosseo som gåva en VR-tittare och ett 32 GB microSD

Note: We hope you enjoy reading this article: Med förbeställningen av ALLINmobile Colosseo som gåva en VR-tittare och ett 32 GB microSD

Du har förmodligen redan tagit en titt på sortimentet av ALLINmobile, ett italienskt företag som tillverkar smartphones utrustade med ett Android-operativsystem som förbereder lanseringen av övre delen av intervallet av hans nya serie.

ALLIN Colosseum byggnadsmartphone utrustad med SoC Mediatek P10 MTK 6755 Octa Core vid 2,0 Ghz, 4 GB RAM, 32 GB från minne inre (expanderbar), 3 000 mAh från batteriUSB Type-C, fingeravtrycksläsare och display från 5,5″ full HDden är faktiskt redo att lanseras på marknaden.

Företaget har bestämt sig för att bifoga några gåvor ifall du vill förbeställa ovan nämnda modell. Direkt från den officiella hemsidan för ALLINmobile är det faktiskt möjligt att förbeställa den och välja om den ska få som en gåva eller en VR-tittare eller a powerbank ALLINmobilmärke. Dessutom kommer det också att finnas en microSD 32 GB klass 10 varumärke Kingstone. Priset? 299 €.

Det påpekar vi också ALLINmobile Arenasmarttelefonen i den nya serien utrustad med 6 000 mAh batteri, finns redan tillgänglig för köp i företagets officiella butik.

Relaterade artiklar

Back to top button