Med Essential Phone kan du nu sända live 360° på Facebook och YouTube

Note: We hope you enjoy reading this article: Med Essential Phone kan du nu sända live 360° på Facebook och YouTube

Trots en långt ifrån överväldigande framgång kan du absolut inte klandra Essential för Stöd som demonstrerar mot sin PH-1 för att förbättra den övergripande användarupplevelsen. Även om det inte lyser i den fotografiska sektorn – ämnet för en nyligen uppdaterad – kan Essential Phone räkna med en ESS i håletrepresenterad av 360° kameramodulsom från och med nu kan räkna med en intressant sådan Meddelanden.

Det handlar om möjligheten att sänds live i 360° på de två mest populära plattformarna för detta ändamål, nämligen Facebook Och Youtube. Detta kommer att göra Essential PH-1 – tillsammans med dess modul – förmodligen vägen snabbare och mer omedelbart för den här typen av funktion, tack vare de mycket kompakta måtten på paret av enheter.

Vi kan också säga att det trots allt är en lösning ekonomiskmed tanke på prissänkningen med PH-1 (från 699 $ för $499) just på grund av inte precis spännande försäljningssiffror. Som vi vet är Essential Phone inte tillgänglig till försäljning i vårt land, men vi hoppas att företaget kan att växa upp i små steg för att fortsätta skapa originella och kvalitativa alternativ och, varför inte, en dag också komma till oss.

Relaterade artiklar

Back to top button