Med dessa certifieringar är lanseringen av nya Galaxy S23 närmare

Note: We hope you enjoy reading this article: Med dessa certifieringar är lanseringen av nya Galaxy S23 närmare

Alla Samsung-fans (och andras) uppmärksamhet är fokuserad på den nya serien av smartphones “Galaxy S23”. Det råder verkligen ingen brist på rykten om de nya enheternatill exempel på batteriet som “Ultra”-modellen kommer att utrustas med eller på de fotografiska sensorerna som användarna kan ha kul med.

I denna riktning därför nyheterna enligt vilken det sydkoreanska företaget går igenom en cykel av nödvändiga certifieringar innan den officiella lanseringen av den nya smartphone-linjen. Till exempel har batterierna i alla tre varianterna redan certifierats i Sydkoreasåväl som i Indiendär Galaxy S23 (SM-S911B / DS), Galaxy S23 + (SM-S916B / DS) och Galaxy S23 Ultra (SM-S918B / DS) har fått certifiering “BIS”. Och på tal om Indien så påpekar vi att på denna marknad kommer telefonerna att lanseras med processorn ombord Qualcomm.

När det gäller en snabb överblick över de tekniska specifikationerna som kännetecknar de nya modellerna, Samsung skulle inte ha gjort några drastiska förändringar från föregående serie. Det är dock nästan självklart att framtida smartphones kommer att ha lite tunnare ramar och ett större batteri. På det fotografiska planet borde det dock inte finnas några stora nyheter. I detta avseende kommer dock Galaxy S23 Ultra att använda en 200MP-sensor. Processorn som väljs kommer att vara Snapdragon 8 Gen 2, flankerad av 8 GB RAM och 128/256 GB internminne.

Slutligen, enligt analytikern Ross Young, kommer Galaxy S23 att lanseras i fyra färger: beige, svart, grön och ljusrosa. Även i detta fall, därför, jämfört med det förflutna, inga sensationella överraskningar, med undantag för den påstådda frånvaron av nyansen av vitt.

Relaterade artiklar

Back to top button