Med denna Samsung-undersökning kan vi vara säkra: Galaxy Note 9 kommer att heta Galaxy Note 9 (men behövde du verkligen en bekräftelse?) (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Med denna Samsung-undersökning kan vi vara säkra: Galaxy Note 9 kommer att heta Galaxy Note 9 (men behövde du verkligen en bekräftelse?) (Foto)

Du kan inte vara 100% säker på egenskaperna hos en produkt förrän den presenteras officiellt av företaget. Tja, med den förestående ankomsten av Galaxy Note 9 kan vi vara säkra på åtminstone en sak: den kommer att heta Galaxy Note 9.

“Bekräftelsen” (om det någonsin behövs) kommer direkt från en opinionsundersökning delas av Samsung angående smartphones, och utan många ingresser, frågar en fråga (som finns på omslaget) uttryckligen:

De nya Samsung Galaxy Note 9. Är du medveten om den nära förestående lanseringen av denna nya modell?

Om du fortfarande hade tvivel om namnet, ja, jag skulle säga en Bekräftelse vi kan inte ha det bättre än så här. Undersökningen frågar också om vår shoppingpreferenserkommer också att fråga oss själva om vi var mer föreslagna att köpa Note 9 med en dockningsstation för trådlös laddning: hur är det med Wireless Charger Duo?

Vi lämnar dig sedan till skärmdump av hela undersökningen, från vilken det sannolikt blir svårt att utvinna annan användbar information. Men vi är säkra på att dina vaksamma ögon inte kommer att undgå ens den minsta detalj!

Relaterade artiklar

Back to top button