Mecool KM2 TV Box med Android TV erbjuds tillbaka från Europa

rabattkod mecool km2 erbjudande kupong tv box android 10

TV -lådor är något som nu är mycket närvarande i många användares hem, men ofta är de utrustade med anpassade och inte särskilt vänliga Android -system. Sedan finns det tv -lådor som Mecool KM2, utrustad med operativsystemet Android TV, vilket förändrar hela upplevelsen med detta Produkttyp, särskilt om de erbjuds med rabattkod på Nördköp och frakt från Europa.

Mecool KM2: Android TV 10 Box erbjuds med rabattkod på Geekbuying

rabattkod mecool km2 erbjudande kupong tv box android 10 2

Designen på denna TV -box är mycket elegant, kompakt och modern, kanske jämfört med andra modeller av denna typ. Vad gör det intressant, förutom operativsystemet Android TV 10, är multifunktionsfjärrkontrollen med snabbtangenter för YouTube, Netflix, Prime Video och Google Play, för att ladda ner applikationer. Flytta hela chipsetet Amlogic S905X2 med Mali-G31 GPU, speciellt utformad för den här typen av enheter. Minnet är från 2 GB RAM och 8 GB lagringsutrymme, vilket är mer än tillräckligt för multimediaprogram.

När det gäller själva visionen har vi stöd för Dolby Vision, men också integrerad Chromecast. Dessutom kan du ansluta den till en 4K -TV för att se innehåll i full upplösning (som Disney + och Netflix ofta kräver). Det saknas inte stöd för Google Assistant, liksom USB-portar, HDMI 2.1, Ethernet LAN-ingång, Wi-Fi, Bluetooth och mycket mer.

Men hur mycket kostar den här användbara multimediaenheten? TV -boxen Android TV 10 Mecool KM2 går på erbjudande på Nördköp till bra pris på 51 €, kan erhållas tack vare den särskilda rabattkoden. Dessutom drar det nytta av frakt från Europa till en liten extra kostnad som dock inte ändrar produktens bekvämlighet.

Mecool KM2 | Nördköp

⭐️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button