Mate RS Porsche Design: vår förhandsvisning av den extremt dyra smartphonen med 2 fingeravtrycksläsare (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Mate RS Porsche Design: vår förhandsvisning av den extremt dyra smartphonen med 2 fingeravtrycksläsare (foton och videor)

Med nya Mate RS har Huawei och Porsche till fullo lyckats med sitt mål att skapa en “överdriven” smartphone. 2 fingeravtrycksläsare, en på baksidan och den andra även under displayen; ett pris som kan överstiga 2 000 € i versionen med 512 GB internminne. Redan av detta förstår vi att det inte är en smartphone för alla, och den försöker inte heller att vara det.

Så låt oss närma oss honom med den nyfikenhet och fascination med vilken vi skulle observera ett sällsynt djur: nyfikenhet blandad med “rädsla”, också för att om han hade gått ur hand skulle det ha varit smärta! Seriöst, njut av vår förhandsvisning, också för att vi inte tror att många kommer att springa för att köpa den, om den skulle finnas tillgänglig i Italien.

Relaterade artiklar

Back to top button