Mate 7S kan vara toppen av Huawei-sortimentet för IFA 2015 (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Mate 7S kan vara toppen av Huawei-sortimentet för IFA 2015 (foto)

Vi har under en tid pratat om en ev Kompis 8eller Mate 7 Pluseller Mate 7 Mini till IFA 2015och nu kommer ett nytt namn för vad du än kallar det, kommer att bli nästa topp i Huawei-sortimentet: Mate 7S.

Teasern du hittar i slutet av artikeln, publicerad av Zhu Ping, president för Huaweis konsumentaffärer, visar ordet “Unica S”, vilket passar bra med ryktena om en Mate 7S (eller bara Kompis S) och ett uppskjutande av Mate 8 till nästa år, som redan cirkulerat tidigare. Det finns också exakta datum och platser: 2 september på IFAnär Huawei satte upp sin egen presskonferens.

LÄS ÄVEN: Huawei fortsätter sin anmärkningsvärda tillväxt

Dessutom har det kinesiska organet TENAA nyligen certifierat en ny Huawei-smartphone (CRR-UL00), som du kan se ovan och som du sedan hittar i detalj i galleriet i slutet av artikeln, väldigt estetiskt lik den gamla Mate 7 , vilket kan vara en variant av det.

Ingen officiell bekräftelse på specifikationerna, men det talas om en sådan skärm 5,7 tum full HD med SoC Kirin 935 octa-core, 3 GB av Bagge Och kamera Sony IMX278 13 megapixel. Det finns också hypotesen tvinga pekskärmi kölvattnet av Äpplehypotes baserad på en annan teaser som du hittar nedan, men som vi inte skulle sätta vår hand på.

I alla fall verkar detta 2015 vara “Huaweis år”, och vi har fortfarande inte pratat fullt ut om nästa Nexus …

Relaterade artiklar

Back to top button