Mate 10 Pro landar i Italien, medan Huawei är allt mer dominerande i Europa

Note: We hope you enjoy reading this article: Mate 10 Pro landar i Italien, medan Huawei är allt mer dominerande i Europa

Milano, 15 november 2017 – Den nya kampanjen är i luften “JAG ÄR VAD JAG GÖR” av Huawei, tillägnad det nya HUAWEI Mate 10 Protoppmodern mobilteknik, den första Huawei-smarttelefonen med integrerad artificiell intelligens.

Kampanjen, som förra helgen involverade städerna Milano, Neapel och Bari där tre statyer 12 meter höga vardera representerade tre av huvudpersonerna dök upp, är en del av en integrerad kommunikationsstrategisom inkluderar olika stödjande verktyg, inklusive skyltar, digitala och tryckta, förutom platsen undertecknad av FCBInferno.

JAG ÄR VAD JAG GÖR ser huvudpersonerna #HeroiDiDomitillsammans med singer-songwritern Levant: grundaren av MusixMatch Massimo Ciociolagrundaren av TailorItaly Monica Calicchio Och Diva Tommei, som uppfann den speciella Caia-lampan. Tre entreprenörer definieras som hjältar eftersom de tack vare sin visionära kraft och teknologi har gett liv åt tre verkligheter som än idag bidrar till att förändra livet för oss alla. Faktum är att kampanjen berättar historierna om dem som tack vare fräckhet och teknisk innovation har kunnat nå sina professionella mål och syftar till att inspirera kommande generationer att använda teknik för att förbättra människors liv.

I AM WHAT I DO-kampanjen representerar en riktig hymn som motiverar människor att nå sina mål och övervinna sina gränser, för att uppmuntra även de yngsta att förverkliga sina drömmar och tänka stort, som Massimo, Diva gjorde. och Monica “, han påstår Lindoro Ettore Patriarca, marknadschef Huawei CBG Italia.

Relaterade artiklar

Back to top button