Mate 10 är inte en smartphone, utan en enhet på nästa nivå: word of Huawei (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Mate 10 är inte en smartphone, utan en enhet på nästa nivå: word of Huawei (video)

Idag har Huawei släppt en ny videoteaser tillägnad den efterlängtade smartphonefamiljen Mate 10. Det skulle verkligen vara bättre ring dem inte smartphoneom vi vill undvika att reta den kinesiska jätten.

Huawei faktiskt – med tydlig hänvisning till chip för artificiell intelligens integrerad i den nya Kirin 970 som kommer att utrusta Mate 10 – han beskrev de kommande enheterna som riktigt smart, i en betydelse okänd för smartphones som vi har lärt känna. Så mycket att precis, Mate 10 är inte en smartphone.

Slug marknadsföring jippon åsido, vad som kommer från förhandstitt är att Mate 10 kommer att kunna konfigurera dig själv som en sann personlig assistent av användare, kapabla till förutse deras behov inlärning över tid från sina vanor. En smartare riktning e Proaktiv vilket verkar vara en av de nya gränserna för den tekniska världen, vilket framgår av den progressiva förfiningen av röstassistenter som Google Assistant, Siri, Alexa och Cortana.

Vi kommer att se den 16 oktober om de nya enheterna i Mate 10-familjen verkligen kommer att kunna förvåna entusiaster och att utgöra ett element brytning jämfört med det förflutna.

Relaterade artiklar

Back to top button