Master & Dynamic avslöjar nya MW08 äkta trådlösa hörsnäckor med ANC och 12-timmars batteri –

Master & Dynamic har introducerat sin efterföljare till de populära MW07 äkta trådlösa hörlurarna – MW08 – som ger aktiv brusreducering och imponerande batteritid till AirPods-konkurrenten.

Master & Dynamic MW08 äkta trådlösa öronsnäckor är mindre än sina föregångare samtidigt som de har anpassade 11 mm beryllium-drivrutiner. De behåller sin ikoniska “D”-form på utsidan men acetatet har ersatts av high-end keramik.

Den här uppdaterade modellen inkluderar ljudformaten Bluetooth 5.2, aptX, AAC och SBC med en räckvidd på 100 fot/33 meter.

“Våra MW08 True Wireless Earphones fortsätter vår besatthet av design, material och teknisk sofistikering”, säger Master & Dynamics VD Jonathan Levine. “Vi kunde integrera betydande förbättringar i denna produkt, inklusive 11 mm anpassade drivrutiner och sex mikrofoner, samtidigt som vi minskade den totala storleken på både hörlurar och fodral. Kombinationen av keramik, rostfritt stål och anodiserad aluminium ger en elegant men ändå taktil formfaktor, slår hårt både visuellt och akustiskt.”

MW08 hörlurar

MW08 hörlurar

MW08 har en sexmikrofonmatris för aktiv hybridbrusreducering. Med den helt nya M&D Connect-appen kan du växla mellan brusreducering och omgivande lyssningslägen.

För att avrunda funktionslistan är den nya MW08 utrustad med långvarig batteritid. På en enda laddning kan MW08 hålla i 12 timmar med ytterligare 30 timmar i fodralet för en sammanlagd 42 timmars batteritid. Den kan laddas via USB-C.

De nya äkta trådlösa hörsnäckorna MW08 finns att beställa nu för 299 $ och kommer i svart keramik med ett mattsvart fodral av rostfritt stål, vit keramik med ett fodral av polerat rostfritt stål, brun keramik med ett fodral av polerat stål och blå keramik med en grafitgrå hölje i rostfritt stål. De börjar skickas 30 mars.

Relaterade artiklar

Back to top button