Marvel’s Avengers nästa generations version kommer att finnas tillgänglig gratis nästa månad

Medan den nya generationens version av Marvel’s Avengers kommer gratis, vill skaparna av spelet öka intresset för spelet igen med innehållsförstärkning. Av denna anledning kommer innovationerna som kommer till spelet med den nya kommande versionen att vara nya kartor, uppdrag och den andra nya superhjälten Hawkeye.

Prestandaproblem kommer att minska med nästa generations version av Marvel’s Avengers

PS5- och Xbox Series X-versionerna av Marvel’s Avengers kommer att släppas den 18 mars, tillsammans med den nya spelbara hjälten Hawkeye. Nästa generations version av Marvel’s Avengers kommer som en gratis uppgradering för dem som äger PS4- och Xbox One-versionerna av spelet, och spelare kommer att kunna överföra sina sparade spel för att fortsätta utvecklas.

PS5- och Xbox Series X-versionerna av Marvel’s Avengers betyder högre bildhastigheter och bättre bilder, med 4K-upplösning på PS5 och Xbox Series X och 1440p på Xbox Series S. Spelet kommer att använda konsolernas inbyggda SSD:er för att avsevärt förbättra laddningstiderna, vilket ger kraften att visa dessa högre upplösningstexturer, förbättrad pansarförstöring och längre dragavstånd.

Marvel’s Avengers blir Hawkeye, dess andra nya superhjälte

Clint Barton kommer att gå med i spelet som ett gratis tillägg till spelet på alla plattformar som en del av Future Imperfect med Marvels Avengers Operation Hawkeye-tillägg. Spelare kommer inte bara att introducera Hawkeye eftersom de får en helt ny skurk tillsammans med Future Imperfect. Han kommer också att möta Maestro, en version av Hulken med Bruce Banners hjärna, styrka och speciella förmågor som blir galna av en framtida apokalyps.

Vägen till Future Imperfect började med Operation: Kate Bishop – Taking Aim, som introducerade den första hjältinnan, Kate Bishop, som lades till i spelet efter historiens slut. Future Imperfect kommer att följa den här historien när Hawkeye försöker hitta Nick Fury för att hjälpa till att stoppa AIMs uppgång. Hans uppdrag kommer att ta honom till en framtida jord som förstörs av yttre krafter, där Maestro själv bor.

Relaterade artiklar

Back to top button