Marques Brownlee har den bästa Xiaomi Mi MIX-videon som setts hittills (och all min avund!)

Note: We hope you enjoy reading this article: Marques Brownlee har den bästa Xiaomi Mi MIX-videon som setts hittills (och all min avund!)

Känslan av Marques Brownlee är påtaglig: “Jag älskar det, jag älskar det, jag älskar det“. Tillägnad alla som säger att smartphones börjar bli tråkiga: här är Xiaomi Mi MIX. Och det är sant, för även att se den live är den inte mindre imponerad än den är i renderingarna där Xiaomi har fuskat lite genom att krympa ytterligare dess redan löjliga kanter.

Det finns inga svar på exakta frågor, som hur den “piezoelektriska öronkapseln” fungerar, hur länge batteriet räcker eller hur lyhörd smartphonen verkligen är, men det är kanske triviala frågor inför innovationen som representeras av Mi MIX, som verkar ljusår före den gamla Aquos Crystal som vissa har jämfört den med.

Å andra sidan ser vi att gränssnittet har optimerats för att dra nytta av den stora skärmen, i synnerhet med en flytande knapp som tar fram navigeringsknapparna och andra alternativ, och det verkar inte finnas någon risk för “fantomberöring“, eftersom programvaran tycks känna igen handgreppet väl från de riktiga beröringarna på skärmen.

Bilderna, videorna, kameran: allt verkar enormt och framför allt futuristiskt, eftersom det verkligen är en “full display” smartphone.

Vi kommer säkert att hitta tusen defekter i denna Mi MIX, som i alla andra enheter, men det är svårt att inte dela Brownlees uttalande när han säger att det är bra att se företag gå all-in med något nytt och “modigt”. Bra Xiaomi!

Relaterade artiklar

Back to top button