Marknadslanseringen av Galaxy Z Fold 3 och Flip 3 kan bero på iPhone 13

Vi vet med säkerhet att Samsung kommer att hålla ett officiellt evenemang nästa 11 augusti, den uppackade där nya Galaxy Z Fold 3 och Z Flip 3, Galaxy Watch 4 och Galaxy Buds 2 kommer att bli officiella. Debut på marknaden för den nya vikningen är fortfarande osäker.

Enligt vad som nyligen läcktes ut från Sydkorea skulle Samsung fortfarande vara obeslutsamma när de skulle göra nya Galaxy Z Fold 3 och Z Flip 3. tillgängliga på marknaden. 27 augusti, medan för broschyrer kan du också välja datum för 20 augusti. Det här handlar om marknaden sydkoreansk, men vi förväntar oss att alla sista minuten-ändringar också kommer att återspeglas i lanseringen västra marknaderna.

LÄS OCH: Razer Barracuda X, recensionen

Samsung är inte säker på om förlänga förbeställningsperioden av de nya broschyrerna fram till 27 augusti för kom inte för nära till lanseringen av den nya iPhone 13, som skulle kunna äga rum i september, bara för förlora inte del avhype genereras kring sina nya modeller. När allt återstår att bekräfta kommer vi tillbaka för att uppdatera dig så snart vi vet mer.

Via: SamMobileKälla: Ddaily

Relaterade artiklar

Back to top button