Många bilder av Huawei P20-familjen, förutom skåran finns det mer: Twilight-färgen (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Många bilder av Huawei P20-familjen, förutom skåran finns det mer: Twilight-färgen (foto)

Information om familjen av nya enheter som den är på väg att presentera Huawei den 27 mars har de pågått oavbrutet i dagar, idag kan vi förse dig med nya bilder och information om de förmodade komponenterna i sortimentet P20.

Låt oss börja med att upprepa och bekräfta att alla tre smartphones borde ha det mycket diskuterade hack. När det gäller nästa Huawei P20 Pro (kodnamnet Charlotte), informationen som har kommit till oss idag pekar på en display OLED med bildförhållande 19:9 och upplösning 1080 x 2240 pixlar.

Vi borde också se det efterlängtade trippelkamera på P20 Pro och P20, varav man ska ha sensorn exklusivt för svartvitt. Brännvidden bör vara f / 1,6 Och f / 2,4 för P20 Pro e f / 1,6 för P20 och från bilderna kan vi se hur Pro-varianten skulle kunna presentera en teleobjektiv med nästan 3 gångers förstoring.

Båda flaggskeppsmodellerna förväntas integrera SoC Kirin 970 och laser autofokus.

Även den sista bilden i Galleriföreslår att den mindre P20 Lite bara bör ha en enda kortplats med två platser att sätta in i två SIM-kort eller en SIM och den microSD. De inbyggda batterierna ska vara från 3 400 mAh för P20 och 4 000 mAh för P20 Pro.

Från rikt galleri du kan också observera möjligheterna färger där de tre enheterna kommer att presenteras: den svart förenar dem alla, då ser vi en nyans av blå för P20 och P20 Pro, en in rosa guld för P20 och reste sig för P20 Lite. Dessutom bör P20 Lite också presenteras i ljusare blå men den verkliga överraskningen är Skymning av P20 Pro, en dubbel ton mellan rosa och lila.

DE priser förmodad lansering hypotes av Roland Quandt bekräfta den information vi redan har rapporterat till dig: 369 € för P20 Lite, 679 € för P20 och 899 € för P20 Pro. Vi upprepar att vi tar dessa priser som en referens för lägsta tröskel och all information som rapporterats med förfallodagen varningar.

Vi förnyar mötet vid presentationerna i Paris den 27 mars för att äntligen upptäcka alla detaljer.

Relaterade artiklar

Back to top button