macOS Monterey public beta four nu tillgänglig

Den fjärde offentliga betaversionen av macOS Monterey är nu tillgänglig för testare med endast buggfixar i den här utgåvan.

Det offentliga betatestprogrammet är tillgängligt för alla användare som är intresserade av att prova programvaran. Offentliga byggnader anländer vanligtvis en kort tid efter sina utvecklare motsvarigheter, och kan förvärvas via Apple Beta Software Program.

Apple började erbjuda den offentliga betaversionen av macOS Monterey i juli. Det har sedan dess släppt den andra och tredje offentliga betaversionen strax efter den tredje respektive fjärde utvecklarbetan. Den fjärde offentliga betan kommer bara en dag efter den femte utvecklarbetan.

Uppdateringar som kommer till macOS Monterey inkluderar Universal Control, Genvägar, Quick Note, AirPlay till Mac, Focus och andra appspecifika uppdateringar. Dessa inkluderar SharePlay för iMessage, Safari-flikens organisation, Live Text-stöd för foton och nya rutnätsvyer och Spatial Audio för FaceTime.

Den senaste betaversionen verkar inte tillhandahålla några användarvänliga funktioner. Endast olika buggfixar listas i utgåvan.

Både och Apple rekommenderar starkt att användare undviker att installera betaversioner på “verksamhetskritiska” eller primära enheter, på grund av risken för dataförlust eller andra problem. Istället är rekommendationen att installera betaversioner på sekundära eller icke-nödvändiga enheter och att säkerställa att det finns tillräckliga säkerhetskopior av viktig data innan du gör några större ändringar.

Relaterade artiklar

Back to top button