MacBook Pro-förbeställningar löper till slutet av november, december före release

Potentiella ägare av de nya MacBook Pro-modellerna kommer att ha en lång väntan på sin beställning, med vissa standardkonfigurationer som inte levereras i USA förrän i december.

Tidiga förbeställningar av 14-tums MacBook Pro och 16-tums MacBook Pro såg leveransdatum försvinna inom några minuter efter öppning den 18 oktober. Mindre än en vecka senare verkar det som att vissa kunder kan behöva vänta till december, även om de förbeställer före tisdagens Utgivningsdatum.

Apples nätbutik varnar potentiella köpare av 14-tumsmodellen för att leveranser i USA kan komma mellan 16 november och 23 november för standardalternativen. För 16-tumsmodellen säger samma standard att leveranser kommer att ske mellan 23 november och 1 december.

För kunder som söker en anpassad MacBook Pro-konfiguration kommer de att få en ännu längre väntan. För båda varianterna förlängs leveransuppskattningen till mellan 2 december och 9 december om du ändrar från en standard till en anpassad specifikation.

Ett exempel på hur länge en MacBook Pro-kund kommer att behöva vänta på sin beställning.

För vissa konfigurationer är leveransuppskattningen ännu längre ut, mellan 9 december och 16 december. Detta verkar vara mer fallet när kunder väljer både ett chip och en minnesuppgradering.

Förseningarna för beställningar påverkar även andra länder, inte bara USA. I Storbritannien säger onlinebutiken att standardkonfigurationerna för 14-tumsmodellen kan levereras mellan 16 november och 23 november, medan 16-tummaren sträcker sig från 23 november till 30 november.

Det är i nuläget oklart hur detta kommer att påverka butiksleveranserna för de nya modellerna, men de kommer med största sannolikhet att vara ganska begränsade från början.

Relaterade artiklar

Back to top button