Mac-spel du kan spela med PlayStation- och Xbox-kontroller –

Vilka PS- och Xbox-kontroller passar för Mac?

Följande kontroller har valts ut som kompatibla med Mac-videospel:

  • Dualshock 4 (Spelkonsol)
  • Modell 1708 Bluetooth (Xbox)
  • Xbox Elite Series 2 trådlös handkontroll
  • Adaptiv Xbox Controller

Som Apple säger på sin webbplats, fungerar det med Microsoft för att tillhandahålla Xbox Series X-kontrollers interoperabilitet , företagets senaste generation av spelkonsoler. För närvarande med Sony, tillverkaren av PlayStation 5, även om dess DualSense förväntas vara kompatibel i framtiden också.

Hur man kopplar dem

Dessa enheter fungerar på Mac som om de bara vore ett annat Bluetooth-tillbehör. Du behöver bara följa dessa steg för att ansluta dem:

  • Öppna Systeminställningar på Mac.
  • Gå till Bluetooth.
  • Sätt din handkontroll i parningsläge.
  • Välj en kontroller på Mac.
  • Klicka på Anslut.

Lista över kompatibla spel

De dåliga nyheterna för tillfället är att det finns flera spel som är kompatibla, även om de som finns är extremt intressanta. Det ska också sägas att de alla är betalda, men om du är intresserad av deras ämne eller ens redan känner till dem är de värda att ladda ner. Det bör noteras att de flesta av dem är tillgängliga på andra plattformar som PlayStation, Xbox eller Nintendos videokonsoler, så de håller en mycket hög standard.

Dag 39 till Mars

Det här är ett intressant äventyr som har möjligheten till en enspelar- eller co-op-spelläge. Den har en fantastisk pusselblandning som gör den extremt beroendeframkallande. Berättelsen kretsar kring Sir Albert Weeks och, bokstavligen, den ärade Clarence Baxter, två 1800-talsupptäckare som kommer att behöva pilotera en mycket speciell rymdfarkost för att resa till Mars för första gången. Naturligtvis är detta inte ett lätt äventyr, eftersom det kommer att finnas svårigheter på vägen som kommer att göra resan svårare, och det är den delen där de tidigare nämnda pusslen kommer in.

Bad North

Grafiken i detta spel är fascinerande från första stund, men också historien bakom det, som är en mycket bra kombination av äventyr och strategi med plattformselement. Allt finns i territoriet där huvudpersonen bor, som är under belägring och till och med kungen har dött. Inkräktarna av vikingalinjen måste bekämpas, och att välja bra taktik för detta kommer att vara avgörande. Om vi ​​lägger till möjligheten att spela med en spelkonsolkontroll så är detta en pärla att upptäcka.

Dandara

Detta är ett fantastiskt plattformsspel på alla sätt, med 2D-grafik, där du befinner dig i en mystisk värld full av mystiska varelser, men med begränsad utforskning. Saltvärlden hänger i en tråd, och du måste själv vara den som förhindrar den när du övervinner de olika nivåerna som är tillgängliga för dig, alla laddade med hinder och faror som kan avsluta dig och få dig att misslyckas med uppdraget .

DiRT 4

Om du älskar bilspel kommer du att älska detta beroendeframkallande racing- och rallyspel som ingen annan, där du kan få ut det mesta av det tack vare dess externa kontrollkompatibilitet. Detta populära spel erbjuder fantastiska racingmöjligheter, fordonsanpassning och spelarframsteg från lägre nivå till övre nivå.

Divinity: Original Sin 2

Detta spel har nominerats och prisats upp till 160 gånger, vilket visar vad det har att erbjuda. Om du inte vet detta, vet att det är en av de mest populära och äntligen kan användas på Apple-datorer. Du kommer att kunna bilda ett team och utforska en mystisk värld i en sann rollspelsstil med riktigt vacker grafik och riktigt spännande interaktion med elementen.

Forgotton anne

Detta mystiska äventyrsspel låter oss helt fördjupa oss i en värld av animerade, handgjorda underverk, där våra dagars föremål kommer till liv. I grund och botten, i slutändan, upphör detta aldrig att vara ett roligt äventyrsspel där vi måste använda kraften från Anima för att ingjuta energin från de glömda länderna, lösa pussel och försöka kontrollera platsen fullständigt. Du kan springa, hoppa och till och med flyga för att hämta huvudkaraktären Anna hem.

Oddmar

Ingen respekterar vikingen Oddmar i sin by och man säger faktiskt att han inte ska bo i Valhalladalen. Han finner dock en unik möjlighet att bevisa sin ärlighet och sitt värde, även om han för att göra detta måste gå igenom flera fasansfulla äventyr som gör spelet till en explosiv bomb mellan äventyrsstil, pussel och plattformar. Denna intressanta speltitel innehåller upp till 24 kompletta nivåer, även med kontroller.

Sky Players – Storm Raiders 2

Det här kanske inte är det mest realistiska flygplansspelet, men det betyder inte att de är dåliga. Tvärtom låter det här videospelet dig fördjupa dig i en spektakulär strid på höjden av andra världskriget vid rodret för fighters som måste riktas strategiskt för att slutföra uppdrag. Den tillgängliga planflottan är väldigt bred, men det är dina fiender också, så du måste vara modig och ta kontroll snabbt för att förhindra att den spiralerar utom kontroll.

Sommarfångare

Ett äventyrsspel som låter dig ge dig ut på en lång resa där alla möjliga utmaningar dyker upp med arkadelement som fångar sig från första kontakten. Skogar, träsk, dalar, underjordiska städer och andra skuggiga platser – det här är de platser som kommer att behöva korsa, inför alla faror som lurar i var och en av dem, och där även de mest ofarliga kan vara dödliga.

Videospelet Lego Movie 2

Det här spelet är baserat på den populära Lego-uppföljaren, som återskapar samma karaktärer och miljöer, men som nu kan spelas på Mac. Inkräktare från yttre rymden anlände till Brixburg och lämnade den besegrade, så du måste vara tillsammans med ett helt team av superhjältar som räddar staden och världen från onda besökare.

Jurij

Att detta är det sista spelet på listan beror helt enkelt på den alfabetiska ordningen de visas i, eftersom dess tema är riktigt attraktivt. Det klassas som ett underhållande spel och kombinerar flera stilar. Mest slående är tillvägagångssättet för plattformsspel med unik grafik och indiestil som låter dig njuta av timmar av spelande när du utforskar ett organiskt och känsligt universum fullt av dolda hörn att utforska.

Relaterade artiklar

Back to top button