M6 Officiella anteckningar: låt oss upptäcka den första Meizu med Qualcomm Snapdragon CPU!

Note: We hope you enjoy reading this article: M6 Officiella anteckningar: låt oss upptäcka den första Meizu med Qualcomm Snapdragon CPU!

Med ett pressevenemang i Kina meddelade Meizu M6-anteckningarden nya smarttelefonen från serier Notera som ståtar med respektabel hårdvara och ganska låga priser, åtminstone för den kinesiska marknaden. Under huven, som förutsetts i titeln, hittar vi en processor Qualcomm SnapdragonSnapdragon 625 för att vara exakt.

Om närvaron av processor Qualcommär första gången att vi hittar en processor av det ädla varumärket på en Meizu-smarttelefon, trots att presidenten och vicepresidenten för det kinesiska varumärket i början av 2017 hade förnekat användningen av dessa processorer, även på grund av de rättsliga tvister mellan två företag.

Tre varianter som kommer ut på marknaden, med olika snitt av internminne och RAM. Observera också närvaron av en dubbel bakre kamera och en rikt 4 000 mAh batterisom i kombination med en “solo” display full HDbör garantera en mer än anständig autonomi.

Framsidan har den klassiska Meizu-designen med en hemknapp med fingeravtrycksläsare (upplåsning “garanterat” på 0,2 sekunder). Det hela skyddas av en kropp metallisk som på öppningsbilden har en ganska fängslande blå färg.

Meizu M6 Note kommer att lanseras i 3 färger, den redan sett blåa tillsammans med färgerna svart och guld. Det börjar på 1 099 yuan (ca $165) för modellen 3GB / 16GBfortsätter med 1 299 yuan (ca 195 dollar) för modellen 3GB / 32GB och 1 699 yuan (255 dollar) för vad 4GB / 64GB. Försäljningen kommer att börja i Kina från och med den 2 september (den är redan tillgänglig för förbeställning).

Vi kommer att hålla dig uppdaterad om en eventuell lansering på europeisk mark.

Relaterade artiklar

Back to top button