Lost Ark Isteri Island-token, plats och mer

I den här guiden kommer vi att täcka hur man får Lost Ark Isteria-token och hur man tar sig till Istery Island, som båda kräver en slutspelskaraktär.

På Steam, bara 24 timmar efter Lost Arks release Det var den näst mest spelade matchen. Om du vill spela denna trendiga MMORPG, följ systemkraven. härifrån Du kan kolla. Också just nu dina bästa klasser i spelet Om du vill veta vilka, låt oss hjälpa dig. Spel härifrån du kan ladda ner. Du behöver ingen Windows 11-dator för att spela Lost Ark, Möjligt att spela på Mac också.

Lost Ark Isle of Isteria är en plats som kommer att vara svår på grund av hur djupt spelet är placerat och de villkor du måste uppfylla för att få token. Läs vidare för att tjäna Lost Ark Isteria Island-tokens.

Lost Ark Isteri Island-token, plats och mer

Hur tar man sig till Lost Ark Isteria Island?

Isteria Island ligger i sydvästra delen av North Vern-kontinenten, mitt på världskartan. Det bästa sättet att ta sig dit är genom Horn Harbour, som ligger på motsatta sidan av kontinenten. Isteria ligger strax nordost om Lost Ark Lagoon Island, en slutspelsö du kanske har besökt tidigare. För att hjälpa dig hitta din plats har vi inkluderat en karta som kan ses nedan.

Lost Ark Isteri Island-token, plats och mer

Det kommer att ta lång tid att komma till Isle of Isteria, eftersom du måste vara utrustad med artikel 1100, som är i den tredje nivån av slutspelet. Lyckligtvis låter det nya Lost Ark Super Express-evenemanget dig gå upp i nivå så mycket snabbare.

Lost Ark Isteri Island-token

För att få token måste du uppfylla vissa uppdragsvillkor innan du kan komma åt motsvarande uppdrag i Want. För att komma igång måste du slutföra Kadan-berättelsen som börjar med The Quest for Kadan. Detta kommer bara att låsas upp efter att ha slutfört några ytterligare uppdrag, inklusive:

Feiton-kontinentens huvuduppdragLet There Be LightStart of Our StoryIllusion Bamboo Island

Du kommer också att behöva ha objektnivå 1100, men efter det kan du fortsätta till ön.

Lost Ark Isteri Island-token, plats och mer

Efter att ha genomfört alla villkor och anlänt till Isle of Isteria kan du utföra ett av Unas uppdrag som kallas Caring for the Chaos. Detta kan hittas i Unas Uppgifter-meny genom att trycka på ALT + J på tangentbordet. Det ger dig en titt på några av lederna runt ön som behöver göras 21 gånger. Du kan göra detta en gång varje dag och vid maximal ryktenivå kommer du att belönas med Isterei Island-token.

Lost Ark Kadan-kort

Förutom ikonen har ön flera uppdragslinjer som ger resurser och silver, samt ett hemligt uppdrag där du kan samla det kraftfulla Kadan-kortet till din kortlek. Det här hemliga uppdraget kan startas genom att slutföra Unas dagliga uppdrag och tjäna en andra belöning för ryktet. Denna belöning är ett brev som kommer att leda dig till det hemliga uppdraget och när du har slutfört det kommer Kadan-kortet att bli ditt.

Lost Ark Isteri Island-token, plats och mer

Det är allt som finns att veta om Isteria, och nu vet du vad du ska göra innan du åker dit och hämtar Island Token. Bra spel!

Relaterade artiklar

Back to top button