Lost Ark Hall of Twisted Warlord Abyssal Dungeon guide (2022)

I dagens inlägg kommer vi att dela med dig av Lost Ark Hall of Twisted Warlord Abyssal Dungeon-guiden.

Välkommen till den första nivån 460 Abyss Dungeon i Lost Ark Hall of the Twisted Warlord. Du bör bekanta dig med begreppen innan du börjar slutföra Dungeon eftersom det är precis där spelet kommer att börja visa hur mycket det verkligen är.

Lost Ark Hall of Twisted Warlord Abyssal Dungeon guide (2022)

På Steam, bara 24 timmar efter Lost Arks release Det var den näst mest spelade matchen. Om du vill spela denna trendiga MMORPG, följ systemkraven. härifrån Du kan kolla. Också just nu dina bästa klasser i spelet Om du vill veta vilka, låt oss hjälpa dig. Spel härifrån du kan ladda ner. Du behöver ingen Windows 11-dator för att spela Lost Ark, Möjligt att spela på Mac också.

Lost Ark Hall of Twisted Warlord Abyssal Dungeon guide (2022)

Lost Ark Hall of Twisted Warlord Abyssal Dungeon guide

För att göra saker enklare kommer vi att täcka mekaniken för varje boss du möter i Dungeon, samt några allmänna tips och råd. Så om du letar efter råd om hur du avslutar Lost Ark Hall of Twisted Warlord Abyssal Dungeon, behöver du inte leta längre.

Rook och Bishop första boss slåss

Den här kampen är verkligen enkel. Det finns två chefer. Om en av cheferna besegras före den andra, kommer den återstående chefen att gå berserk. Du måste också vara medveten om en annan mekaniker.

Lost Ark Hall of Twisted Warlord Abyssal Dungeon guide (2022)

första stadiet

Ett mål dyker upp ovanför huvudet på en slumpmässig spelare. Den markerade spelaren måste vara uppmärksam på sin plats, eftersom biskopen kommer att kasta en explosiv på den markerade spelaren. För att säkerställa att Boss påverkas av explosionen måste spelaren stå mellan Bishop och Rook. Om han misslyckas med detta dör han.

andra stadiet

I nästa steg används samma mekanik, men den här gången ritar chefen en cirkel runt sig själv och skapar en serie defensiva schackpjäser inuti. Först måste du förstöra bitarna. Dessa skyddar chefen och gör det svårare för dig att träffa målet. En cirkel bildas runt spelarna utan mål. Om du går mot andra spelare eller spelare som har avslutat siktningsmekanikern kan du slå ner folk runt omkring.

Lost Ark Hall of Twisted Warlord Abyssal Dungeon guide (2022)

Phantom Legion King-bosskamp

Stagger-kontrollerna och den roterande svärdsfunktionen är de två huvudmekanikerna i detta spel. Den här chefen är riktigt tuff. Var villig att förlora några gånger samtidigt som du lär dig mekaniken och timingen.

första stadiet

Spara dina häpnadsväckande färdigheter till när Fantomkungen omger sig med en orange sköld. Detta är den enkla delen av kriget.

Lost Ark Hall of Twisted Warlord Abyssal Dungeon guide (2022)

andra stadiet

Den här delen är inte så lätt. Chefen kommer att börja den här fasen med en Stagger-check och en hälsobar nivå på 15.

Du måste bryta detta häpnadsväckande så snart som möjligt. Om du inte har Stagger-skada eller om du tar bort den här mekanikern ofta kan du använda Whirlwind Grenades.Bossen släpper sedan lös långsamma svärd som följer spelaren. Vart och ett av dessa svärd som får dig att försvagas måste tas bort ett efter ett. Använd siffrorna på vänster sida av skärmen för att utföra detta i ett spel med slumpmässighet. Ta varje blad ett i taget och rotera dem i numerisk ordning. Innan du köper ett nytt blad, se till att din nuvarande debuff är borta. Räkna till 3 för att lämna utrymme i din svärdsamling och håll ett öga på din debuff bar för att hålla reda på debuffen.

Hur tar man sig till Lost Ark Hall of Twisted Warlord?

Du kan komma åt Lost Ark Abyss Dungeons efter att ha slutfört Waiting and Leaving-uppdraget i North Vern-regionen (från Blue World-berättelsen). Du kan gå till templet i huvudstaden eller använda gruppsökaren för att komma in i denna fängelsehåla. The Dungeon ligger i Phantom Palace.

Lost Ark Hall of Twisted Warlord Abyssal Dungeon guide (2022)

Hur ofta kan du göra Abyssal Dungeon Lost Ark?

Varje vecka kan en karaktär avsluta vilken fängelsehåla som helst. Det finns dock en fri gräns för sex veckor för varje fängelsehåla. Efter att ha slutfört den första Abyssal Dungeon, kan du försöka igen med upp till fem tecken.

Vi hoppas att du gillar vår Lost Ark Hall of Twisted Warlord Abyssal Dungeon guide. Och även, Vad är Lost Ark synfokusgravyr, hur man använder det eller Lost Ark North Vern visa platser Du kan också kolla in vårt relaterade innehåll.

Relaterade artiklar

Back to top button