Lösning “Google stannar hela tiden” på din mobiltelefon –

Det var på Twitter där tusentals användare har slagit larm, så om du också precis vaknade av att se meddelandet “Google fortsätter att misslyckas” på din mobil, ta det lugnt, det här är inget som bara händer dig, det här är en global glitch.

Felet uppstår från i morse och ett meddelande visas på skärmen som bokstavligen säger att Google kraschar och det enda alternativet du får är att stänga applikationen eller skicka kommentarer. Samma felmeddelande får oss redan att se vart skotten tar vägen.

Bild

Och som många användare har upptäckt orsakades kraschen av en uppdatering av Google-appen, samma som vägrar göra våra sökningar och erbjuda Discover-resultat, så det gör den inte Det här meddelandet “Google kraschar hela tiden” slutar visas på mobiltelefonen.

Lösningen är ganska enkel, med vetskapen om att den här appen inte fungerar.

Fixa mobil med google-fel

Problemet med att Google-appen kraschar verkar vara relaterat till en uppdatering som släpptes av företaget för några timmar sedan. Buggen dyker upp i versionerna 12.23.16.23.arm64 och 12.22.8.23 av Google-appen, även om även betaversionen av 12.24.7.29.arm64-appen är osäker. Enligt Google Play Butiks lista över appen kan versionerna variera för olika enheter, så du kan uppleva dessa krascher på en helt annan version av Android.

fallus android

Google har själva uppgett att de är medvetna om buggen och rekommenderar drabbade användare att starta om sin telefon, men många klagar på att det är möjligt. lösning på problemet: “Google misslyckas hela tiden” , dupliceringskostnader, fungerar inte.

@MaciejSulima Hej Maciej, ledsen att veta att du har problem med din enhet. Det är viktigt att vi får ordning på det här. Kan du prova en mjuk omstart genom att hålla ner strömknappen i 30 sekunder och se om det fungerar bra? Låt oss veta om det hjälper. ^ AdamBild

Det har visat sig att slutande misslyckande är avinstallera google app direkt från mobilen … Du kan också prova att avinstallera den senaste uppdateringen av Google-appen, även om det finns användare som hävdar att detta fortfarande inte fungerar för dem.

För att avinstallera den senaste Google-uppdateringen måste du öppna appen för smarttelefonkonfiguration, gå till appmenyn och leta efter Gooole-appen. Väl inne, klicka på de tre prickarna i det övre högra hörnet och välj ” Ta bort uppdateringar “.

Google uppdatering

Om det inte fungerar och felet fortsätter att dyka upp på skärmen, avinstallera företagsappen direkt från applådan genom att hålla fingret på stången. Google ikonen tillfälligt och välj “radera”. Tills företaget släpper en uppdatering som fixar fel , måste du använda en alternativ sökmotor som Opera eller DuckDuckGo.

Relaterade artiklar

Back to top button