löser problemet med högt brus i högtalarna –

Dessa patchar verkar fixa flera ganska allvarliga buggar i operativsystemet. En av dem, som har påverkat många användare, är uppkomsten suddig text efter aktivering av nyhets- och intressepanelen i Windows 10. Det verkar också som att flera stabilitetsbuggar i operativsystemet har fixats och prestanda förbättras när du spelar spel. vissa spel.

Nu verkar det finnas ytterligare en bugg som denna nya kvalitetsuppdatering fixar, en bugg som kommer att ta slut irriterande höga ljud när du använder vissa program i operativsystemet.

Summern har funnits sedan mars 2021.

Sedan mars har ett betydande antal användare upplevt ljudproblem när de använder olika applikationer i Windows 10. Användare säger att efter att ha installerat kvalitetskorrigeringar för mars (eller kumulativa korrigeringar för april), började de höra knarrande ljud, mycket höga ljud. höga frekvenser när man spelar innehåll med 5.1 Dolby Digital-ljud … Detta fel inträffar inte i stereokonfigurationer.

Även om Windows fick ytterligare två kumulativa uppdateringar (april och maj), kvarstod problemet i operativsystemet. Fortfarande. Den nya patchen KB5003690 innehåller äntligen en fix för att fixa dessa ljudproblem. Efter installation av uppdateringen ska 5.1 Dolby Digital-ljud spela normalt, utan högt brus eller andra ljuddefekter.

Hur man installerar KB5003690

Den nya kumulativa patchen för Windows är en valfri uppdatering. Detta innebär att, till skillnad från säkerhetsuppdateringar, kommer patchen inte att laddas ner och installeras manuellt. Men om vi vill testa det för att fixa alla dessa problem kan vi göra det genom att gå till menyn Inställningar under Uppdatering och säkerhet> Windows Update och letar efter nya uppdateringar manuellt

KB5003690

Denna patch kommer att visas som ” valfri uppdatering “Därför måste vi välja ett nedladdningsalternativ för att installera det på vår dator. Efter omstart av datorn kommer korrigeringarna att tillämpas på systemet.

Om vi ​​inte vill installera patchen manuellt ännu, måste vi bara vänta till andra tisdagen i juli, Patch Tuesday, för att den nya säkerhetsuppdateringen ska laddas ner och installeras på datorn, som kommer att vara obligatorisk och inkludera denna kumulativa patch. Under tiden kan vi ändra högtalarinställningarna till stereo för att undvika problem.

Om den här nya kvalitetsuppdateringen orsakar nya problem på Windows måste vi bara avinstallera den och vänta på att Microsoft slutför felsökningen.

Relaterade artiklar

Back to top button