London, Hur man laddar ner en ny mod för Fallout 4 –

Vad är Fallout: London

Fallout: London är, eller snarare kommer att bli modul det kommer att skapa en grupp passionerade och hängivna Bethesda-fans nästa år, om det inte blir några misslyckanden eller svårigheter. Och var försiktig, eftersom detta kommer att vara en viktig mod när det gäller storlek, vilket innebär att det kommer att finnas mycket nytt innehåll, inte bara fyra visuella förändringar. Men innan jag fortsätter att berätta saker, ta en titt på trailern.

Fördjupa dig i det postapokalyptiska London

Framtida mod för Fallout 4 vad den här gruppen av fans av spelet Bethesda håller i, bör du veta att det kommer att vara tillgängligt för PC-användare och kommer att ta dem till det postapokalyptiska London 2237. Detta kommer att vara datumet då detta kommer att placera handlingen, vilket betyder att allt som händer kommer att hända mellan händelserna som ses under Fallout och Fallout 2, men om du vill ha mer precision måste du veta vad det kommer att vara 50 år före Fallout 4

Tillsammans med detta kommer denna mod också att medföra uppkomsten av nya fraktioner, typiska för platsen där alla åtgärder kommer att äga rum. Totalt, och åtminstone för nu, kommer sju fraktioner att dyka upp i den: Gentry, Tommy, 5th Column, Camelot, Isle of Dogs Sybdicate, Vagabonds och Angel.

Naturligtvis kommer fraktioner och en ny miljö där London kastade sig in i ett absolut postapokalyptiskt kaos inte vara de enda nya tilläggen eller skillnaderna. Språnget på kontinenten kommer också att innebära skillnader, och en av dem kommer att vara att det evolutionära viruset som gjorde att supermutanterna kunde dyka upp inte kommer att dyka upp, även om det inte betyder att det kan finnas andra otäcka överraskningar som du måste möta. skydda dig.

Var man spelar Fallout: London

Till en början kommer moden att finnas tillgänglig endast för PC-version och kommer att kräva grundspelet Fallout 4, samt allt extra innehåll som Bethesda släpper just nu. Annars kommer det att finnas saker som inte fungerar eller inte dyker upp direkt.

När det gäller möjligheten att porta det här läget till konsolen, har projektledarna gjort det klart i avsnittet Frågor och svar som publicerats på webbplatsen att de inte har några avsikter. Gemenskapen har dock tillstånd att konvertera den till andra plattformar.

När kommer Fallout: London?

Som de säger är detta ett projekt som de genomför med sina personliga ansträngningar och fritid. Det är därför svårt att fastställa ett exakt lanseringsdatum och därför måste du hålla ett öga på internet, den tillgängliga Discord-kanalen och andra sätt att ta reda på hur den utvecklas, och eventuella preliminära lanseringsdatum för den.

Så nu vet du att om du ser dig själv som ett Fallout-fan och är på humör för nya äventyr, nu behöver du bara hålla ett öga på denna kommande mod, som förmodligen kommer nästa år och förhoppningsvis förr än senare.

Relaterade artiklar

Back to top button