Logitech Scribe tar med whiteboard-upplevelsen till onlinemöten

Logitech Scribe är slutprodukten av företagets hårda arbete med att fullända arbetsupplevelsen på distans. Den utvecklar lösningar som stöder artificiell intelligens för behoven i mötesrum för att presentera mötesupplevelsen ansikte mot ansikte online och för att ge deltagarna en interaktiv upplevelse.

Logitech Scribe, en whiteboardkamera med artificiell intelligens som utvecklats för att ge lika tillgång till information för deltagare i möten och klasser, fungerar i harmoni med ledande tjänster som Microsoft Teams och Zoom. Logitech Scribe projicerar whiteboard-innehåll till videomöten med otrolig tydlighet, vilket ger alla deltagare en nästan som om de är i samma rum.

Logitech Scribe: Funktioner

Från mötesrum till klassrum, Logitech Scribe gör lärande, brainstorming och teammöten mer produktiva tack vare sin enkla användning och praktiska design, i denna tid av hybridarbete och lärande. Logitech Scribe uppmuntrar att arbeta i grupper eller generera idéer och låter alla i rummet se tavlan tydligt online.

Logitech Scribe tar med whiteboard-upplevelsen till onlinemöten

Logitech Scribe arbetar i integration med Microsoft Teams Rooms och Zoom Rooms och erbjuder en enkel upplevelse med sin enkla installation och användning. Deltagare i rummet kan snabbt dela whiteboard-innehåll i videomöten med ett klick, genom att trycka på Logitech Scribes trådlösa knapp eller trycka på en pekkontroll för mötesrum som Logitech Tap. Den trådlösa nyckeln fungerar i harmoni med Zoom Rooms.

Logitech Scribe fungerar också som en USB-innehållskamera med nästan alla videokonferensprogram, vilket ger dig flexibiliteten att använda den i mötesrum, klassrum och till och med hemmakontor.

Logitech Scribe tar med whiteboard-upplevelsen till onlinemöten

Logitech Turkey Video Conferencing Products Category Manager Kürşat Fatih Masatçı sa: “Som Logitech erbjuder vi lösningar med artificiell intelligens för att öka effektiviteten för deltagare som arbetar tillsammans i mötesrum, klassrum och stationära datorer, där hybridarbetsprocesser blir utbredda inom institutioner. Logitech Scribe, som syftar till att tillhandahålla videokonferensupplevelsen nära ansikte-mot-ansikte-upplevelsen genom att presentera whiteboard-innehållet för sina användare i perfekt klarhet och realtidsvy, gör livet för användarna enklare genom att arbeta i harmoni med dagens mest populära molntjänster som Teams och Zoom.

Logitech Scribe tar med whiteboard-upplevelsen till onlinemöten

Logitechs Scribe, en anpassad whiteboardkamera som ger onlinemötesdeltagarna en tydlig realtidsvy av whiteboardtavlan, fungerar felfritt på torra avtorkningsbara ytor upp till 120×180 cm. Med hjälp av sitt inbyggda artificiella intelligenssystem kan Logitech Scribe göra presentatören transparent så att användare kan se whiteboardtavlan obehindrat, eller automatiskt förbättra färgen på markörerna för enklare läsning av innehållet. Scribe kan till och med upptäcka annat icke-digitalt innehåll som post-it, vilket är ett favoritverktyg för samarbetssessioner.

Med sin snygga väggmonterade design och genomtänkta kabelhantering passar Logitech Scribe modern i alla moderna kontor eller klassrum. Produkten kommer med allt som behövs för att få den igång snabbt. I förpackningen ingår en trådlös delningsnyckel, fästen, strömförsörjning och kategorikablar för distribution i stor skala, tillsammans med whiteboardkameran.

Relaterade artiklar

Back to top button