Logitech G335, trådbundna spelhörlurar och livfulla färger –

Lägg till mynta i dina spel

Om det är en färg som är särskilt slående i denna nya kollektion så är det mintfärgsmodellen. Det här är en ganska flashig version som kommer att fånga uppmärksamheten direkt och den kommer också med lanseringen av den nya. G305 Ljushastighet musen har samma färg, så du kan få en mycket slående matchning.

Nya Logitech G335

Hörsnäckorna har ett vändbart elastiskt band som håller enheten mot ditt huvud och även låter dig ändra färgen lite. Även den svarta modellen har en touch av färg med ett elastiskt band i blå och lila kant. Dessa är utan tvekan ganska coola färgkombinationer som ungdomar och videospelsentusiaster kommer att älska.

Dessa remmar kommer att vara utbytbara och tillverkaren kommer att erbjuda en kollektion av åtta olika färger, som kan köpas separat till ett pris av 10,50 euro per styck.

På det tekniska planet har dessa hörlurar en totalvikt på 240 gram, vilket gör dem ganska lätta när man tänker på att det är en pannbandstyp. Stilen syftar till att erbjuda en design som liknar den berömda G733, även om avsikten den här gången är att hitta ett billigare pris samtidigt som man tar hand om specifikationerna.

Även om vi inte har några data om drivrutinsdiametrar, är dessa modeller officiellt Discord-certifierade för att säkerställa mycket bra ljud- och anslutningskvalitet. Sök i alla fall inte efter en massa fördelar utöver korrekt hantering, eftersom dessa modeller fungerar med en 3,5 mm kabel, så de är inte trådlösa.

När kommer de att finnas att köpa?

Eftersom det inte finns något sätt att testa dem, presenterar den här nya modellen ett mycket intressant följebrev, särskilt på grund av skillnaden som gör att den kan indikera de färger som den är tillgänglig i (svart, mint och vit). Priset för 69,99 euro kommer dessa nya G355:or att börja säljas nästa juli, och den nya G305 Lightspeed-musen i en ny mintfärgad färg kommer också i juli för 59,99 euro.

Relaterade artiklar

Back to top button