Logitech Combo Touch iPad Air 4 Gen: releasedatum och pris –

Logitech Combo Touch för iPad Air

För bara några dagar sedan kunde du börja shoppa efter det nya Logitech-tangentbordet med skal till iPad Pro. Logi Combo Touch … Vi har tidigare kommenterat detta förslag att detta är det bästa alternativet om du har letat efter ett tangentbordsfodral för din iPad Pro och inte vill betala Apples officiella pris, särskilt det som inkluderar styrplattan.

För ingen tvivlar på kvaliteten och fördelarna som Apple Magic Keyboard erbjuder för sin iPad Pro med detta nya inbyggda tangentbord och pekplatta, men priset är 339 euro för 11-tumsmodellen och 399 euro för 12,9-tumsmodellen. villig att betala för det.

Logitech har dock redan visat med Folio Touch att det är möjligt att skapa en produkt med utmärkt prestanda, kvalitet och samma alternativ för tangentbord och styrplatta till ett lägre pris. Naturligtvis är det en liten uppoffring i designen och komforten som magnetfästesystemet ger istället för det populära tillbehörsmärkets lock.

Trots det, när det kommer till ett fodral av den typ som Logitech använder, ska det också sägas att det samtidigt är mindre tunt än Apples, men det ger också bättre skydd mot eventuella stötar och mindre fall.

Nåväl, med ankomsten av den senaste iPad Pro har Logitech Combo Touch Cases anlänt. I förslagen stack luften ut mest, Microsoft Ytan som Apples surfplattor släpptes på efter att de placerats. För att de erbjöd sig täck med gångjärnsstativ eller stativ på baksidan för att placera den i olika lutningar på bordet, och ett tangentbord som kan placeras och tas bort från det tack vare det kraftfulla bildsystemet och en kontakt som sedan direkt ansluts till iPads smarta kontakt för ihopparning och ström.

Nu kommer Logitech Combo Touch att ha en version för fjärde generationens iPad Air. Så du kan spara 139 € jämfört med Apples Magic Keyboard. En betydande summa som gör att du till exempel kan skaffa en Apple Pencil eller tänka mindre på idén om att välja en iPad med nästa lagringskapacitetsalternativ eller mer mobilanslutning. WiFi-modell, inte bara WiFi.

Combo Touch Tillgänglighet och prissättning för iPad Air 4 Gen

Det nya Logitech Combo Touch-tangentbordet för 4:e generationens iPad Air kommer att finnas tillgängligt i år. kommer juli och dess pris kommer att vara 199 euro … Importer, som trots sin höga hastighet, om de inte används regelbundet, är billigare än Apple-tangentbord.

Därför behöver du bara överväga i vilken utsträckning du kommer att använda den här typen av tangentbord tillsammans med den inbyggda styrplattan när du använder iPad Air. Om det inte är mycket, finns det tangentbord som är designade för användning på språng som är billigare och förbättrar upplevelsen av att skriva dessa e-postmeddelanden eller specifika texter jämfört med att använda ett virtuellt tangentbord. Men om du tror att iPad gradvis ersätter många av de saker du gör på din bärbara dator, så kommer den här typen av tangentbordsskydd att betala sig mycket snabbt.

Relaterade artiklar

Back to top button