Llega el Moto G (2015) qué siempre hemos querido. Men bara i Mexiko!

På pappret Moto G (2015) det var inte ett stort steg framåt jämfört med tidigare, även om användarupplevelsen fortfarande är mycket tillfredsställande, som vi betonade under vår recension. Men kanske till viss del måste han också ha tänkt så Motorolasom har satt “Turbon” till den lilla i huset, med en ny förbättrad utgåva.

Moto G Turbo har verkligen en full HD-skärm i stället för HD en av Moto G (2015) och en Snapdragon 615 istället för 410. Det finns då 2 GB RAM, och det finns ingen variant med bara en gigabyte, 16 GB utbyggbart internminne, 13 megapixel kamera bakom och 5 megapixel fram. Support saknas inte heller Dual simcertifiering IP67och den batteri 2 470 mAh stöder även snabbladdning.

LÄS ÄVEN: Vilka vackra bilder från den första Motorola-butiken!

Kort sagt, Moto G Turbo är en mediumserie med alla muskler du behöver, och inte det kostar inte ens en blunder: cirka 280 $ med tillgänglighet från och med den 13 november.

Synd att denna tillgänglighet endast är begränsad till Mexiko, och vi har ingen anledning att tro att den kommer att utökas till vår marknad i framtiden. Kommer det att vara rätt tidpunkt med Moto G (2016)?

Relaterade artiklar

Back to top button