ljudkvalitet, parametrar och åsikter –

Bekväma och mycket lätta hörlurar

Realme Buds Q2 är en av de billigaste märkeserbjudandena och detta kan fortfarande vara en av de mest intressanta med tanke på upplevelsen och prisnivån, men låt oss först prata om hur de fysiskt ser ut.

Som du kan se är det här in-ear-hörlurar i form av knappar. Det finns ingen pinne som sticker ut, vilket kan vara en fördel eller vice versa, beroende på var och en av dem. Om du i ditt fall inte är en av dem som brukar ha problem med den här typen av förslag, och de passar dig, så spelar det ingen roll för dig. Om de å andra sidan tenderar att falla av, är det sant att de som innehåller en bomullspinne tenderar att hålla dem bättre.

Men eftersom detta redan är något väldigt personligt för alla kan jag berätta det kvaliteten på konstruktionen tycker jag är bra Både dimensioner och vikt är mycket bekväma. Så pass att du nästan glömmer hur länge du har haft dem. Och det är jättebra, men om du, som jag, inte brukar ta av dig dem när du inte lyssnar på musik kan du vara rädd att de ska ramla, och du inser det inte ens.

Bortsett från den fysiska aspekten är väskan också väldigt liten. I grund och botten har den ett ägg i sig för att förvara var och en av hörsnäckorna och integrera elektroniken och ett extra batteri, så att du kan utöka din totala användningstid till cirka 20 timmar, vilket jag kommer att täcka senare.

Det enda negativa är själva beröringen av kroppen, som var något hal för mig. Detta kan bara hända mig, men jag kommer att säga till dig att ta hänsyn till det. Och inte för att det är på väg att falla ur dina händer, utan för att öppna det är det ibland svårt att glida om du inte använder det här hålet så att du kan dra ut det. Och jag tvivlar på dess fallmotstånd, speciellt med topplocket.

Mycket bra batteritid

Med tanke på typen av headset, låt mig berätta att autonomi kanske är en av dess viktigaste egenskaper. Inte för att det ger ett orimligt antal timmar, mer eller mindre fyra och en halv timme är vanligt, men lägger man till de som erbjuds i detta laddningsfodral blir resultatet ca. 20 timmar det är inte alls dåligt.

Naturligtvis, med tanke på att de flesta Realme-mobiltelefoner redan erbjuder USB C, använder detta fodral mikro usb det är lite konstigt och lite irriterande. Åtminstone för mig har den det redan, speciellt eftersom den absolut inte erbjuder trådlös laddning till det pris den har.

Applikation för att förbättra användarupplevelsen

Precis som andra Realme-enheter kan dessa Realme Buds Q2 anslutas till vilken Bluetooth-enhet som helst genom att helt enkelt aktivera lämpligt läge. Naturligtvis, om du vill få ut mer av det, måste du använda Realmelink app tillgänglig för iOS och Android.

Med den här appen kan du justera aspekter som ljud genom att aktivera förbättring som förstärker bas eller brusreducering för bra samtal. Något som uppskattas när någon ringer dig och du vill att den andra ska höra dig tydligt.

Dock detta inställningar relaterade till pekkontroller som Det mest intressanta. Var och en av hörlurarna har en inbyggd touchpanel som utför en specifik åtgärd med en tryckning, två, tre eller långa tryckningar, som kan ändras beroende på beröring från vänster, höger eller båda samtidigt.

Det är värt att stanna upp, titta på alternativen och justera dem som du vill. För genom dem kan du till och med aktivera din telefons röstassistent eller aktivera spelläget. Detta minskar latensen, vilket är viktigt för att spela eller titta på videoinnehåll eftersom bilden synkroniseras med ljudet.

Ljudkvalitet som motsvarar dina förväntningar

Realme Buds Q2 är hörsnäckor som kostar endast 29,99 € och bör därför prissättas till försäljningspriset. Så hur låter dessa hörlurar? Tja svaret ganska normalt.

Låt oss se, de kan inte matcha ljudet från Sonys senaste TWS-öronsnäckor, Apple AirPods Pro, Bose eller någon annan modell som vanligtvis kostar tre, fyra eller till och med nästan tio gånger så mycket. Men om du förstår det så är sanningen att upplevelsen med all sorts musik är väldigt lyckad.

Dessutom möjligheten att använda dem för träning, eftersom de erbjuder IPX4-skydd gör dem till ett mycket intressant alternativ för dem som letar efter äkta trådlösa öronsnäckor som inte kommer att vara dramatiska om de tappas bort eller skadas.

För 30 euro hittar du några av de bästa alternativen

Det finns ett stort antal hörlurar av den här typen på marknaden, men nuförtiden kommer få säga dig att de kan överträffa vad dessa hörlurar från Realme har att erbjuda. Visst finns det, men om du frågar mig just nu hur billigt, mycket billig och trådlös Hörlurar som du kan köpa, mitt svar kommer att vara tydligt: ​​Realme Buds Q2.

Det är ett mycket bekvämt alternativ för daglig användning, men ändå diskret, anslutningen är stabil och appen erbjuder de nödvändiga alternativen för att skräddarsy upplevelsen efter dina preferenser. Logiskt sett, om du vill ha 360-graders ljud eller andra mer avancerade funktioner, kommer du inte att ha dem, men det föll dig verkligen inte in att fråga dem hur mycket de kostar.

Detta är min åsikt efter att ha provat dem ett tag. Realme Buds Q2 kan vila lätt eftersom de är ganska konkurrenskraftiga i sin prisklass… Och det är inte något som någon produkt alltid kan säga i direkt konkurrens.

Relaterade artiklar

Back to top button