Lista över bra pris / kvalitet Type-C hörlurar på Amazon –

Mobila enheter fasar gradvis ut 3,5 mm hörlursuttaget. Det innebär att många användare måste använda adaptrar som inte alltid fungerar korrekt för att kunna använda sina gamla trådbundna hörlurar. Det här handlar det om Typ-C-kompatibla hörlurar växer snabbt, så låt oss ta en titt på några av de bästa alternativen som finns på Amazon.

Denna lösning har flera fördelar och nackdelar från tillverkarnas sida. Det första och mest uppenbara är att så länge vi kopplar hörlurarna av typ C till vår mobiltelefon kommer vi att ockupera laddningsporten och vi kommer inte att kunna ladda terminalen samtidigt. Lösningen här igen är att använda en adapter som kanske inte alltid är kompatibel. Detta gör att många användare väljer Bluetooth-hörlurar, men sanningen är att ljudförespråkare fortfarande föredrar kabeln. Av denna anledning lämnar vi dig nedan med flera alternativ till ett bra pris köp typ-C hörlurar på Amazon.

RICLBE, billigt och bekvämt

Det finns inget bättre än att börja med ett billigt alternativ för användare som inte är alltför krävande men vill ha rent ljud. Dessa Riclbe Type-C:er är utrustade med ett intelligent chip för högupplöst förlustfri ljudöverföring och en digital högupplösta avkodare och DAC. Kabeln är gjord av TPE-rep, flexibel och dragbeständig. Dess pris är 11,99 € men för närvarande kan ytterligare en kupong på 5 % tillämpas.

Foncent, med premiumdesign

Dessa Type-C hörlurar är elegant designade och finns i svart. De har också ett inbyggt högkvalitativt DAC-chip som minskar ljudöverföringsförlusten och balanserar stark bas, diskant och klara mellantoner. Det är priset 15,99 euro.

AGPTEK, ännu billigare

Du behöver inte ens gå under $10 för att få ett anständigt Type-C-headset. Betygen för dessa Agptek på Amazon talar för sig själva då de även har ett smart digitalt avkodningschip för att uppnå tydligare ljud. Trots att de är värda allt 9,99 euro Den har volymkontroll, svarar på samtal eller spelar upp låtar tack vare en kontrollknapp med tre knappar.

Xiaomi Mi ANC typ C

Nu går vi upp ett par steg på en gång för att se alternativet, erbjuder Xiaomi. Typ-C-öronsnäckorna kan återge frekvenser från 20 Hz till 40 000 Hz och har en brusreducerande mikrofon för förbättrad konversationskvalitet. Dessa hörlurar skapades i samarbete med den kända italienska musikern Luca Bignardi för att uppnå bästa ljudkvalitet. Dess pris för tillfället är 34,94 euro.

Samsung AKG GH59-15198A

Samsung har arbetat med världskända akustikingenjörer AKG i många år. Dessa hörlurar av typ C har en elegant metallfinish av hög kvalitet och har en speciell tygkabel för att förhindra trassel. Den levererar distorsionsfritt ljud och har även en kontrollratt inbyggd i kabeln. Dess pris är 22,34 euro.

Belkin RockStar, kvalitet till lågt pris

Idealisk för sport och musiklyssning, Belkin RockStar är vattentät. Den har också en multifunktionsknapp som låter dig spela eller pausa musik, hoppa från en låt till en annan, justera volymen eller svara på ett samtal. Den har en platt och lätt design för att undvika trassel. Det är priset 21,99 €

VddSmm, mindre än 12 euro

Ett annat billigt alternativ för att komma igång med Type-C hörlurar. VddSmm är ergonomiskt utformade och utrustade med ett digitalt avkodningschip för att säkerställa hög ljudkvalitet. Den har också inbyggda volymknappar. Det är priset 11,49 euro.

Relaterade artiklar

Back to top button