Lista över bästa e-postleverantörer – Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Postleverantörer

Syftet med den här artikeln är att visa användarna de olika alternativen som vi kan använda. Vi kan hitta många e-postleverantörer, men de är inte alla lika. Vissa kan ha mer lagringsutrymme, andra har säkerhets- eller integritetsverktyg osv.

Protonmail

Om vi ​​börjar prata om en postleverantör fokuserad på säkerhet och integritet dvs. Protonmail. Det är ett bra alternativ för dem som vill spara sina data. Vi kan registrera oss anonymt och lämnar inga spår av IP-adressen. Var medveten om att alla e-postmeddelanden vi skickar kommer att krypteras från början till slut.

Han har är gratis och betalade alternativ Det förra kan räcka för privata användare som inte kräver mycket utrymme. Den finns som webbversion och även som applikation för olika operativsystem. En av de viktiga punkterna är att det är öppen källkod.

GMX

Ett användningsfall för vår e-post som vi inte kan ignorera är GMX. Det är en tjänst som inte är ny eftersom den har funnits i decennier. Detta är dock inte lika bra som de andra alternativen.

En mycket viktig poäng med GMX är att den tillåter bifoga filer upp till 50 MB Detta är en ganska intressant mängd eftersom många av de stora leverantörerna inte tillåter mer än 25MB. Vi bör också påpeka att vi kommer att ha 65 GB gratis för inkorgen. Utan tvekan passar några e-postmeddelanden utan problem.

Aol

AOL är en annan e-postleverantör inte långt efter när det gäller tillgängligt utrymme. Faktum är att de garanterar att det är obegränsat för sina användare. Stöder bilagor upp till 25 MB.

Förutom det tillgängliga utrymmet bör det noteras att det också fokuserar på tjänstens tillförlitlighet Den erbjuder verktyg för att analysera e-post för säkerhetsproblem. Den har även avancerade filter för att upptäcka skräppost och nätfiske.

Yahoo mail

Vi kan inte lista e-postleverantörer utan att nämna Yahoo Mail. Detta är en annan leverantör som erbjuder praktiskt taget gratis lagring. Vi talar praktiskt, eftersom gränsen 1 TB vilket inte alls är dåligt. Detta tillåter bilagor upp till 25 MB.

Utöver posttjänsten erbjuder den även olika funktioner och mycket intressanta verktyg som en kalender. Vi har även skydd mot spam, nätfiske och ett stort antal filter för att sortera e-post.

Yandex.

Yandex är en e-postleverantör som tillhör den populära ryska sökmotorn. Inkluderar antivirus- och spamskydd. Han erbjuder oss den första 10 GB lagringsutrymme Det är också möjligt att placera filer i Yandex.Disk upp till 50 GB i storlek.

En av de saker som användarna värdesätter mest är kanske den inbyggda översättaren. Detta är mycket användbart om vi ska ta emot e-postmeddelanden från personer på andra språk och vill översätta dem snabbt.

Gmail

Säkert Gmail är en av e-postleverantörerna som vi måste inkludera på den här listan. På senare år har den blivit den mest populära i många länder. Det ägs av Google och erbjuder även många tjänster som kalender eller molnlagring.

Gmail utmärker sig också för sitt gränssnitt. Det är ingen slump att miljontals användare runt om i världen väljer denna tjänst. Det inkluderar också skräppostförebyggande och skyddstekniker för att behålla vår integritet.

Syn

Den sista på listan vi vill visa är Syn … Detta är Microsofts e-postleverantör. Det kan sägas att i Spanien är det också ett av de mest använda alternativen av användare.

Liksom Gmail har den också olika tjänster som kalender eller molnlagring.

Relaterade artiklar

Back to top button