Lista över appar för att ladda ner Apple Watch Faces –

Apple ger få sfärer?

Med varje watchOS-uppdatering introducerar Apple nya områden så att utbudet av möjligheter ökar från år till år. Dessutom anpassar de sig även till den Apple Watch du har, vissa är till och med exklusiva för vissa modeller. Om du går in i Apple Watch-appen från din iPhone är antalet inhemska sfärer enormt, och även för att färgkombinationerna för dem är nästan oändliga, så i det här fallet fungerar Apple ganska bra, ger många alternativ så att användaren kan anpassa sfär över tid dagar.

Nike exklusiva grafiska urtavlor

Utöver alla urtavlor som watchOS erbjuder, finns det en Apple Watch-modell, i synnerhet en modell skapad i samarbete med Nike, som tillhandahåller en serie exklusiva urtavlor för denna klocka. Detta är faktiskt den enda skillnaden mellan Nike-modellen och resten, möjligheten att använda dina egna sfärer. Därför, om du verkligen vill ha alla möjligheter att välja ditt område varje dag, rekommenderar vi att du väljer en Nike-modell.

Ändra utseendet på din Apple Watch med dessa appar

Buddywatch – urtavlor

Vi kan se den här appen som din personliga urtavla stylist för din Apple Watch. Med den kan du ladda ner alla sfärer du vill ha och spara dem i din profil. Du kan söka på kategori och tagg för att alltid hitta den bransch som passar dina behov bäst.

Urtavla

Med Watchfacely kan du dela och ladda ner otroliga världar för din Apple Watch. Du har tillgång till en myriad av urtavlor som används av Apple Watch-communityt.

HERR TID

MR TIME är en applikation som ger dig möjligheten att applicera bakgrundsbilder, gifs och videor på din urtavla. Du har till och med möjlighet att vara den som skapar dessa bakgrundsbilder för att applicera dem på sfärerna på din Apple Watch och maximera din klockaanpassning.

Ringer 100 000 Urmakare

I det här fallet talar vi om den sfäriska plattformen nummer ett för Apple Watch i världen. Den har miljontals användare eftersom den inte bara är kompatibel med Apple Watch utan även med andra smartklockor. Som namnet antyder har den över 100 000 olika områden, så du kan välja den mest lämpliga och den som du gillar mest.

Urtavlor från Facer

Watch Faces av Facer är en app som kommer att släppa lös den fulla potentialen hos Apple Watch tack vare den utmärkta anpassningen av rikena som den innehåller. I appen hittar du tusentals vackra bilder och design som du kan använda som urtavlor.

Urtavla galleri

Om du vill sticka ut från mängden med omfattningen av din Apple Watch bör du åtminstone ge den här appen ett försök. Den har exklusiva urtavlor som ger dig möjligheten att helt anpassa utseendet på din Apple Watch. Dessutom uppdateras den här appen ständigt för att erbjuda nya anpassningsalternativ.

iFaces – Anpassade teman och ansikten för Apple Watch

Den här appen ger dig möjligheten att anpassa ansiktena på din Apple Watch med bilder och bakgrundsbilder perfekta att visa på din handled. Den har en vacker design gjord av professionella artister med olika teman och innehåll eftersom den har över 30 paket redo att installera.

Apple Watch-widgets

Detta är en applikation som låter dig personifiera ansiktet på din Apple Watch med emoji, text, foton och unika handgjorda ikoner för att alltid få det ansikte du vill ha och därmed njuta av den unika och exklusiva designen som utmärker ditt Apple. Observera från resten.

Ansikten – klockfodral

Den här appen innehåller över 1000 av de bästa bakgrundsbilderna i HD-kvalitet, så du kan använda dem som sfärer på din Apple Watch. Ta bort verktygen för att anpassa varje sfär och på så sätt uppnå din egen unika stil.

Titta på Faces Album

Med möjligheten att utföra specifika sökningar i den här appen kommer du att kunna hitta exakt det område du letade efter för att anpassa din Apple Watch för varje ögonblick av dagen. Watch Faces Album har ett stort antal olika områden, så du kommer att bli bortskämd med valmöjligheter.

Förvandla vilken bild som helst till en sfär

Dessutom ger Apple dig initialt möjligheten att använda vilken bild du än har på din film och använda den som en sfär, så om du har en favorit eller unik bild som du har tagit på denna fantastiska resa kan du använda det också . och se det varje gång du tittar på din Apple Watch. Denna möjlighet öppnar upp möjligheten för många användare att skapa sina egna urtavlor för Apple Watch, och på så sätt få exakt den omfattning de ville ha och letade efter.

Relaterade artiklar

Back to top button