Linux-distributioner som efterliknar utseendet och känslan av Windows 11 –

Vi kan hitta ett stort antal Linux-distributioner på Internet, var och en med unika egenskaper och egenskaper som tenderar att skilja sig från andra. Sedan lanseringen av Windows 11 och debatten om CPU- och TPM-krav har utvecklarna av några av dessa distroer börjat anpassa sina gränssnitt för att göra dem till ett idealiskt alternativ till detta Windows 11. Och vi har redan de första som vi kan installera , efterliknar och till och med förbättrar utseendet på detta system.

Deepin Linux: ren skrivbord och butik i Windows 11-stil

Djupt in är en av de distros som sticker ut mest för sitt gränssnitt. Och den här är väldigt lik Windows 11 (även om den är daterad tidigare än Microsofts system). I den kan vi hitta ett aktivitetsfält med programikoner i mitten, samt en minimalistisk och enkel Start-meny. Den har också rundade hörn på både aktivitetsfältet och alla fönster.

Dessutom nya Deepin 20.2.2 inte bara härmar utseendet och känslan av Windows 11 på skrivbordet, utan det gör det i appbutiken. Denna Linux har gjort många ändringar i utseendet och känslan i sin appbutik och innehåller även en nedladdningssektion. Android-applikationer är som i Windows. Säkert ett av de bästa alternativen till Windows 11 om du inte har något emot att det utvecklas och stöds i Kina.

Vi kan ladda ner Deepin Linux från denna länk.

Fedora 34: kraften i GNOME 40

GNOME är en av de mest kända och använda stationära datorerna bland de mest populära Linux-distributionerna. Ubuntu går inte längre med detta skrivbord. För några månader sedan tillkännagav dess utvecklare lanseringen av en ny version, GNOME 40 och detta kommer att helt uppdatera allt som har med skrivbordet att göra.

GNOME 40 har inte kommit till mainstreams än, eftersom det är en för ny version. Men rullande utgåvor eller distributioner speciellt utformade för att testa det har det redan inkluderat. På så sätt kan vi ladda ner den senaste Fedora 34 för att uppleva de nya funktionerna på detta skrivbord.

Fedora 34

Fastän det är inte lika likt Windows 11 som Deepin , kan vi se många aspekter som påminner oss om det nya Microsoft-systemet. Till exempel kan vi hitta en app-docka i mitten av skärmen, samt rundade hörn i hela systemet. Återigen, ett bra alternativ till Windows 11 för alla de användare vars datorer inte kan köra det nya Microsoft OS.

Vi kan ladda ner Fedora 34 , med ett GNOME 40-skrivbord, härifrån.

Relaterade artiklar

Back to top button