Linjerna i Huawei Mate 10 Pro har nu inga fler hemligheter: här är en ny högupplöst rendering

Note: We hope you enjoy reading this article: Linjerna i Huawei Mate 10 Pro har nu inga fler hemligheter: här är en ny högupplöst rendering

Den efterlängtade dagen för presentationen av Huaweis nya Mate 10-familj närmar sig obönhörligen och, lika undantagslöst, fortsätter överflöd av läckta bilder, som visar oss i detalj de estetiska linjerna i det kinesiska husets nya smartphones. Förståeligt nog är det Mate 10 Pro – toppen av sortimentet – som drar till sig mest uppmärksamhet. Här är verkligen en ny renderingdenna gång dock till mycket hög upplösning. (7 188 x 6 519 pixlar, i galleriet i full upplösning)

Att tillhandahålla det är det vanliga Evan Blass (i art @evleaks), som med Mate 10 hade svårare än vanligt att frigöra sig mellan kodnamn, specifikationer och bilder, men som nu verkar vara tillbaka i sin bästa ålder effektivitet. Tills de första riktiga bilderna av enheten kommer kommer den att förbli göra mer vägledande på de olika detaljerna som kommer att prägla estetiken hos Mate 10 Pro.

Denna gång i färgläggning Svartkan vi förstå fler bekräftelser än riktiga nyheterfrån framsidan med mycket tunna ramar runt en skärm som verkar glida precis under glasets krökning, upp till den dubbla bakre kameran, arrangerad i en vertikal linje tillsammans med fingeravtryckssensorn.

En mer övertygande bekräftelse verkar komma för material används för bakkroppen: det råder få tvivel om det är det glas och inte metall, som man föreställde sig tidigare. Låt oss slutligen avsluta med mantrat som följer med de läckta renderingarna av Mate 10 Pro: gillar du det eller inte?

Relaterade artiklar

Back to top button