Lila kamera på vissa pixlar: Googles svar saknas

Note: We hope you enjoy reading this article: Lila kamera på vissa pixlar: Googles svar saknas

Sedan den 27 oktober har en livlig diskussion pågått i Google Pixels supportforum om en möjlig bugg av de två smartphones, som påverkar kamera. Efter den första rapporten har flera användare rapporterat över tid lila band (se bilder nedan) av olika storlekar, i kameraappens gränssnitt, med eventuella frysningar av samma, och tydligen förekommer de även med tredjepartsappar och som därför kan vara ett hårdvaruproblem och inte ett mjukvaruproblem.

Google skulle fortfarande ha lovat (inte i forumet, utan genom att svara på en användares e-post) en korrigering för ungefär en månad sedan, som skulle komma “i nästa mjukvaruuppdatering”, vilket för närvarande dock inte verkar ha släppts. Baserat på vad användarna har skrivit påverkar problemet särskilt de versioner av Google Pixel som också säljs in Europaoch vissa antar en koppling till kvaliteten på 4G-signalen, även om det hela ska demonstreras.

Vi personligen har inte stött på några problem, och eftersom vi inte säljs i vårt land förväntar vi oss inte att många av er ska äga en av Pixels, men om så är fallet, och du har dessa färgade band, vänligen meddela oss i kommentarerna . Vi kommer dock att hålla dig uppdaterad om utvecklingen av problemet.

Relaterade artiklar

Back to top button