Lider din OnePlus 5 / 5T med Android 10 av allvarliga fel? OnePlus medger problem och förseningar i korrigeringar

OnePlus 5 och 5T är toppen av sortimentet som det kinesiska företaget lanserade i det nu avlägsna 2017 men som har fått stöd från programvarusynpunkt ännu mer än väntat av OnePlus. De två enheterna fick faktiskt den ursprungligen oväntade uppdateringen till Android 10 med OxygenOS 10.

Detta är det större uppdatering det där har gjort några allvarliga buggar för OnePlus 5 / 5T: dessa hänvisar specifikt till låg autonomi, till problem med modulen kommunikation det är på störningar i EIS av kameran. Dessutom har även säkerhetsplåster är nu föråldrade, uppdaterad till april 2020, även om enheten fortfarande stöds ur en mjukvarusäkerhetssynpunkt.

LÄS OCH: OnePlus Nord, recensionen

Utvecklingsteamet är alltid varit i vet av problemen som nämnts ovan men hittades allvarliga svårigheter att genomföra korrigeringar. Så mycket att samma programvara fixas har ännu inte kommit fram. OnePlus Han erkände att ha ackumulerade betydande förseningar i det här sammanhanget.

Just nu en indikerades inte tidslinje för vilka du kan förvänta dig uppdateringar med korrigeringar. Uppenbarligen OnePlus 5 och 5T de är inte högsta prioritet av OnePlus nu, som måste stödja sina senaste generationer av smartphones. Låt oss veta om du också du har en OnePlus 5 / 5T som lider av stora problem med Android 10.

Via: XDAKälla: OnePlus Forum

Relaterade artiklar

Back to top button