LG X max, X speed, X Style och X power kommer att fylla på X-serien under 2016

Note: We hope you enjoy reading this article: LG X max, X speed, X Style och X power kommer att fylla på X-serien under 2016

LG har nyligen annonserat den nya X-serien (se bilden ovan), som vi skulle kunna definiera som en smartphone mellanklassmed en funktion i toppklassvilket är olika för varje medlem i familjen. X rumtill exempel, har två kameror på baksidan med LG G5, medan X skärm den har två skärmar som LG v10. Och vem mer kommer då?

Evan Blass, mer känd som @evleaks, som skramlar av namnen på fyra möjliga smartphones som kommer att läggas till X-serien under året, utan att berätta specifikt vad de skulle ha i synnerhet. Så låt oss försöka gissa, du och vi.

LÄS ÄVEN: LG Stylus 2 på MWC

X max det kan hänvisa till storlek, så vi förväntar oss en phablet av ett visst tonnage. Det är sant att du också kan tänka på batteriet, men det finns det också X effekt som annars blir svårplacerad, om man inte tillskriver den sistnämnda en särskilt kraftfull processor.

Problemet är då vem det blir X hastighet, om inte en särskilt snabb smartphone? Som ni ser är det lite av en matryoshka, där är det lättaste att gissa kanske X stil (det är därför det blir det enda felet – NdMurphy), vilket borde vara den mest eleganta modellen.

Som redan nämnts är detta dock för tillfället bara gissningar, som vi kommer att återkomma till när LG tillkännager dessa, eller andra modeller, av X-serien. För nu kommer vi att fokusera på X cam och X-skärm, som kommer snart.

Relaterade artiklar

Back to top button