LG W41, W41 + och W41 Pro Lansering: Funktioner och pris –

Dess design och vissa funktioner filtrerades tidigare bort av Evan Blass, men först nu har den nya LG W41 gjorts officiell. Denna serie innehåller tre modeller: W41, W41+ och W41 Pro. I motsats till vad det kan tyckas, delar alla terminaler ett gemensamt indataområdes-DNA, och deras skillnaderna är baserade på RAM och lagringskapacitet.

Tre enheter presenterades i Indien och LG ville också betona att de tillverkas i det landet. V LG W41, W41+, W41 Pro kan verka som väldigt olika enheter, men de är så olika, i en något märklig strategi från det koreanska företagets sida. Betydande tekniska förbättringar kan ses jämfört med W31 som introducerades förra året, och ännu mer med 2019 W30.

Specifikationer för nya LG W41

Alla LG W41-modeller är väldigt billiga, men LG använde polykarbonat i sin produktion för att försöka ge dem ett premiumutseende, förutom en knapp designad för Google Assistant. Som vi säger, strategin är något konstig, eftersom alla terminaler är lika, till skillnad från RAM och internminne.

I det här sammanhanget W41 den mest blygsamma av serien med en version av 4 GB RAM + 64 GB lagring, W41+ har 4 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme, och W41 Pro har 6 GB RAM och 128 GB. GB lagringsutrymme. I huvudsak gav LG samma telefon tre olika namn istället för att bara släppa ett och erbjuda minnesalternativ.

De är alla utrustade 6,55-tums Full Vision HD + skärm 720 x 1600 pixlar och bildförhållande 20:9. Den här panelen stöder en maximal ljusstyrka på 400 nits och har ett hål för en selfiesensor. Inuti hittar vi MediaTek Helio G35, AH instegschip, men med åtta kärnor som körs med en maximal frekvens på 2,3 GHz.

På baksidan hittar vi en modul med fyra kameror, med en 48-megapixel huvudsensor, ett vidvinkelobjektiv på 8 megapixlar, samt makro- och djupsensorer på 5 respektive 2 megapixlar. Den här kameran drivs av artificiell intelligens och har funktioner som time-lapse, time-lapse, bokeh, HDR och en mängd olika filter.

Självklart vi pratar inte om 5G-enheter och de kommer inte ens med Android 11, även om de förväntas ta steget från Android 10 snart. Hela serien har ett 5 000 mAh batteri, även om dess kapacitet inte har specificerats.

Priser och försäljningsdatum

LG W41, W41 + och W41 Pro kommer snart att börja säljas i Indien, även om inget specifikt lanseringsdatum har angivits. Vad vi egentligen vet är att serien från Rs 13 490 XNUMX (cirka 153 euro). De kommer att finnas i två nyanser av blått: Magic Blue och Laser Blue.