LG V5 (eller LV1, eller LV5) visar sig i all sin glans, om det finns några (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: LG V5 (eller LV1, eller LV5) visar sig i all sin glans, om det finns några (foton och videor)

Kommer du ihåg LG LV5? Vi hade skymtat det för nästan ett par månader sedan, och i verkligheten var vi inte ledsna, men nu har vi äntligen möjlighet att beundra den bättre, tack vare de vanliga renderingarna av @OnLeaks. Dessa är därför bilder som är rekonstruerade på basis av CAD-diagram av smarttelefonen, som därför kan skilja sig något från den nuvarande modellen (för att vara ärlig, en del av renderingarna har inte exakt perfekta proportioner, men det är felet på dem som har gjort dem) .

Beträffande namnet framgår det nu att den mest ackrediterade är LG V5medan andra kandidater är det LG LV1 eller LV5. Kanske kan namnet också bero på den marknad som det kommer att lanseras på, men det får vi inte veta förrän dagen för den officiella presentationen.

Smarttelefonens kropp ska vara i plast, med det avtagbara bakstycket, fingeravtrycksläsaren på baksidan och cirkulär högtalare, även på baksidan, placerad längst ner till vänster.

Notera krökningen på bakkroppen, som vi dock upprepar, inte bör vara gjord av glas. Observera också närvaron av en dörr mikro USB och a ljuduttagvilket gör den så “urgammal”.

Ur teknisk synvinkel vet vi bara att det ska vara en 5,3”, med storlek cirka 148,65 x 75,30 x 7,5 / 8 mm (den borde vara lite tjockare upptill), men med tanke på att LG verkar ta sin tid vet vi inte när den officiella lanseringen kan vara.

Relaterade artiklar

Back to top button