LG V35 ThinQ kommer att bli nästa topp i sortimentet efter G7: det verkar vara utan hack!

Note: We hope you enjoy reading this article: LG V35 ThinQ kommer att bli nästa topp i sortimentet efter G7: det verkar vara utan hack!

Inte ens dags att förstå när den nya LG G7 kommer att presenteras officiellt, att rykten plötsligt flyttar uppmärksamheten till vad som borde vara nästa topp i sortimentet av det koreanska företaget, som anländer under andra halvåret. Det möjliga namnet? LG V35 ThinQ.

Enligt de uppgifter som rapporterats av Android-rubrikersom kommer från en pålitlig källa nära LG, den nya arvtagaren till V-linjen borde passa en OLED-skärm från om 6 tummed upplösning QHD+ och bildförhållande 18:9. Panelen ska likna den som sågs på föregående generation, med design FullVision och mycket små kanter, men det finns fortfarande en stor okänd: närvaron av hack på displayen. För närvarande säger ledtrådarna det det borde inte finnasäven om allt för närvarande är väldigt vagt.

De design den bör också förbli ganska nära den för V30 och tidigare modeller. Kroppen av enheten skulle ställa ut slingrande linjer och en mycket elegant glansig yta samtidigt som storleken är liten nog för bra användning med en hand.

Kamerafacket ska å andra sidan vara exakt detsamma som nya G7: den dubbelkamera baksidan skulle ha två 16 MP-kameror, den första med bländare f / 1,6 och hjälp 10-bitars HDRden andra med optik vid vinkel till 107°. Givetvis kommer sensorerna även i detta fall att få hjälp av artificiell intelligens, vilket till exempel det nya läget kan göra Jätteljusvilket kommer att förbättra bilder i svagt ljus.

Och just AI kommer att vara en grundläggande poäng för LG V35som suffixet visar ThinQ. Precis som på G7 kommer de exklusiva smarta funktionerna att ta hand om att förbättra användarupplevelsen på alla områden, från ovannämnda kamera till hantering av uppgifter, från röstassistenten till interaktionen med andra appar.

På nivån audioÅ andra sidan borde det inte vara några stora steg framåt jämfört med V30, som redan låg i toppen i sin kategori inom denna sektor. På V35 bör det finnas en 32-bitars Hi-Fi Quad DAC med ESS Sabre 9228, men kan också utrustas med ett nytt hårdvaruelement för att förbättra Röstig igenkänningkanske samma som också borde montera G7.

Kort sagt, köttet på brasan verkar inte saknas. Med tanke på att detta är rykten, som ska tas med stor försiktighet, kan V35 verkligen vara en topp i sortimentet mycket hög nivå, som den tidigare V30 också hade varit, bibehålla sina kvaliteter och ytterligare förbättra de mest saknade aspekterna. Tyvärr har vi inte en möjlig än datum av presentation, men vi tror att den som vanligt kommer att lanseras i slutet av hösten.

Relaterade artiklar

Back to top button