LG V34 isai Beat är en 5,2″ och vattentät V20, men vi kommer inte att se den i Italien (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: LG V34 isai Beat är en 5,2″ och vattentät V20, men vi kommer inte att se den i Italien (foto)

Om du gillade LG V10 och är stolt över att ha den nya LG V20, så kommer du med största sannolikhet också att vara intresserad av enheten vi pratar om idag. Det koreanska företaget har verkligen presenterat LG V34 isai Beaten annan V-serie smartphone med den extra lilla skärmen på toppen, med en 5,2-tums skärm med QHD-upplösning (1440 x 2560).

Den nya LG V34 delar nästan helt specifikationerna med V20: vi talar därför om en mycket respektabel hårdvarudel, bestående av en processor Snapdragon 820, 4 GB RAM32 GB internminne, dubbel kameraquad-DAC för ljud e 3000 mAh batteri.

De enda skillnaderna med V20 gäller skärmen – en 5,2 tum mot 5,7 av den redan lanserade modellen – och IP67 certifieringvilket gör den nya V34:an resistent mot vatten och damm.

Låter verkligen intressant, tycker du inte? Nåväl, lugna ditt humör, för V34 kommer med största sannolikhet aldrig att komma till vår marknad.

Den nya enheten i det koreanska huset är i själva verket enexklusive operatören Au Japan, och kommer att säljas från mitten av november endast i den uppgående solens land. Åtminstone för stunden.

Det är verkligen synd att LG har glömt det europeiska marknadenmen vi hoppas ändå kunna prova den nya V34, som på pappret på allvar är en av de mest intressanta smarttelefonerna under den här sista delen av 2016.

Relaterade artiklar

Back to top button