LG V30s kan ha 256 GB lagringsutrymme, men dess verkliga försäljningsargument kommer att vara LG Lens

Note: We hope you enjoy reading this article: LG V30s kan ha 256 GB lagringsutrymme, men dess verkliga försäljningsargument kommer att vara LG Lens

Till MWC 2018som kommer att hållas i slutet av februari i Barcelona, ​​​​kan LG presentera en uppdaterad version av V30, hypotetiskt kallad LG V30s

Det första särskiljande elementet i denna S-version är 256 GB lagringsutrymme, vilket placerar det ett steg högre än direkt konkurrens. Resten av smartphonens specifikationer och utseende bör dock inte ändras från den V30 vi redan känner till. Det borde dock finnas en annan nyhet som heter LG objektiv.

Trots namnet är detta något du redan har hört i tävlingens slogans: artificiell intelligens. Låt oss prata om Bixby Vision o Google Lens, eller möjligheten att känna igen produkter och intressanta platser, förse användaren med kontextualiserad information. LG Lens kommer också att stödja streckkoder / QR och den översättning av främmande språk. Det verkar också bli någon form av förstärkt verklighetsom med hjälp av geolokalisering ger detaljer om i vilken riktning kameran är riktad.

Kort sagt, snarare än att integrera Google Lens, som tidigare gjorts med Assistant, verkar LG ha valt vägen för sitt avancerade bildigenkänningssystem, med ett namn som inte alls är original.

Hur effektivt det kommer att bli vet vi bara på Mobile World Congress, även om vi inte kan ge dig ett exakt datum, eftersom LG inte har satt någon presskonferens. Fortsätt följa oss!

Relaterade artiklar

Back to top button