LG V30 vs OnePlus 5T, vår jämförelse (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: LG V30 vs OnePlus 5T, vår jämförelse (foton och videor)

Låt oss fortsätta med de jämförelser du frågade oss om vår slutna grupp på Facebook och vi kommer att analysera LG V30 och OnePlus 5T. Det här är två av de mest intressanta smartphones i slutet av 2017, med olika punkter gemensamt, men också många skillnader som kan göra dem mer eller mindre attraktiva för två olika målgrupper.

LG V30 lyckas till stor del motivera det högre priset tack vare vattentäthet, trådlös laddning, en högre upplösningsskärm och utbyggbart minne. Utöver detta kan den också skryta med närvaron av FM-radio och B&O Hi-Fi quad DAC. Visst är hårdvaran liknande, men det finns några viktiga skillnader. OnePlus 5T med sina 8 GB RAM lyckas den hålla öppna applikationer i minnet bättre och du kommer att se detta tydligt i vår video som följer. Dessutom är displayen i Optic AMOLED-teknik, vi har dubbla SIM-stöd och en mycket bekväm sådan växel på vänster sida för att tysta ringsignalen.

Båda är, liksom de flesta av de senaste topparna, utrustade med ett dubbelkamerasystem. LG sticker ut tack vare sin andra 13 megapixelkamera vid vinkel, medan båda fick 16 megapixlar på sin huvudkamera. V30 har dock optisk stabilisering, vilket i svagt ljus hjälper och inte lite. Dessutom är den även utrustad med laserautofokus. Den andra kameran till OnePlus 5T är istället en 20 megapixel designad för bilder i svagt ljus. Men den vinner definitivt på den främre kameran som är 16 megapixel ƒ / 2.0, mot 5 megapixel ƒ / 2.2 i LG V30.

DATABLAD: LG V30 vs OnePlus 5T

Programskillnaderna är också intressanta: V30 har en praktisk flytande stångjag teman och enhandsläge, OnePlus 5T har läslägeHylla och ansiktslås.

OnePlus 5T är endast tillgänglig i den officiella butiken 559 € (499 € varianten med 6 GB RAM), medan V30 lanserades kl 899 € och är cirka 680 € på Amazon.

Relaterade artiklar

Back to top button