LG V30: ny superlyxutgåva för Korea med 6 GB RAM och Oreo (men är det värt priset?)

Note: We hope you enjoy reading this article: LG V30: ny superlyxutgåva för Korea med 6 GB RAM och Oreo (men är det värt priset?)

LG lanserade idag en ny specialutgåva av sitt senaste toppsortiment, exklusivt för Sydkorea. Specifikt heter modellen LG V30 Signature Edition och att kalla det bara en lyxvariant kan nästan verka som ett brott.

Denna V30 ultra-premium den innehåller faktiskt några funktioner av högsta nivå, som börjar med kroppen helt gjord av keramisk – finns i vit eller svart – graverad med ägarens namn på ryggen. En liten touch av klass.

På hårdvarunivå är skillnaderna mot standardutgåvan mycket få och berör endast minnesnedskärningarna. Funktionerna i Signature Edition 256 GB internminne e 6 GB RAM, istället för den normala allokeringen som ser 64/128 GB respektive 4 GB. Små nyheter för mjukvarudelen, som ser att det nya Android 8.0 Oreo-systemet redan finns vid lanseringen.

Som nämndes i början kommer den nya V30 Signature Edition att vara en ‘exklusivt för den koreanska marknaden och det bör placeras till ett mycket lågt pris: vi pratar om 2 miljoner vunnasom motsvarar mer än 1,5o0 € till den aktuella växelkursen.

En figur som återspeglar den superexklusiva karaktären hos denna terminal, som endast kommer att tillverkas 300 enhetermen det blir förmodligen ingen kö utanför koreanska butiker för att ta tag i en.

Relaterade artiklar

Back to top button