LG V30 kommer ut (nästan) smidigt från uthållighetstesterna (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: LG V30 kommer ut (nästan) smidigt från uthållighetstesterna (video)

Den numera berömda youtubern Zack, från kanalen YerryRigEverything har också sållat igenom nya LG V30, för att ta reda på hur den klarar sig i sina uthållighetstester. Och resultatet är ganska bra.

Allt bra för det skrapprov, tack vare det vanliga Gorilla Glass. Också bra att öronkapsel både metall, men lite för ihåliga, och därför benägna att smuts. Dålig dock att fingeravtrycksläsare är repad, men framför allt att den inte längre fungerar som den ska. Det är verkligen inte lätt att detta händer i verkligheten, men vi hade sett andra fingeravtrycksläsare som trots att de var repade fortsatte att fungera tyst, så det kanske är värt att ägna lite mer uppmärksamhet åt LG V30. Tja istället kamera bak, dubbel och alla täckta med glas. Äntligen är profilen och dess knappar allt i metall.

Beviset förlättare det är dock “dödligt” för skärmen, vars pixlar blir vita vid punkten av störst värme och sedan aldrig återgår till det normala.

Det är uppenbart att detta är ett “extremt” test, men det är ändå ett test som andra klarat.

Inget att säga om böjtestsom LG V30 överlever felfritt, utan att kompromissa med varken dess strukturella integritet eller dess vattentäthet (IP68). Kort sagt, allt är bra för LG:s topp i sortimentet, så länge du ägnar ett minimum av uppmärksamhet åt fingeravtrycksläsaren på baksidan.

Relaterade artiklar

Back to top button