LG V30-kameran är en kandidat för att bli den bästa på marknaden: f / 1,6 bländare och mer trogna färger

För cirka tio dagar sedan avslöjade LG att världens första smartphonekamera utrustad med brännvidd f / 1,6 var redo och antydde att den skulle integreras i en kommande toppmodell, utan att uttryckligen bekräfta att den smartphonen skulle vara V30. Tvivlan var nästan noll, men nu är den där Slutlig bekräftelse.

LG V30som du väl vet, kommer att vara utrustad med en dubbel kameramodul: en av de två sensorerna kommer att ha enbländare f / 1,6kunna fånga 25 % mer ljus jämfört med en sensor med öppning f / 1,8som den som redan är utmärkt monterad på iPhone 7. Men det är inte allt, eftersom fotomodulen kommer att vara utrustad med detaljer glas linsersamtal från LG Kristallklart linskunna returnera en färgkalibrering mycket bättre och mer trogen än vad som hittills setts inom mobilsektorn.

Jämfört med föregångaren V20V30:s fotografiska prestanda de kommer att förbättras i alla avseendeninklusive distorsionsminskning av bilderna och storleken på själva sensorn.

De nya kameraspecifikationerna för LG V30, kombinerat med bekräftelsen av tekniker som redan tidigare varit mycket uppskattade, som t.ex.laser autofokus och den optisk och elektronisk stabilisering av bilderna lovar de att hissa sig till industritoppmöteblir dess nytt riktmärke.

Efter dessa avslöjanden från LG ökar nyfikenheten för presentationen den 31 augusti ytterligare. Åtminstone inom den fotografiska sektorn, V30 kommer den att kunna överträffa de andra två efterlängtade toppen av sortimentet som kommer ut snart, nämligen Samsung Galaxy Note 8 och iPhone 8? Konkurrensen håller på att forma sig väldigt tighttill fördel för dem som kommer att behöva välja vad de ska köpa bland dessa tre förträfflighet.

Relaterade artiklar

Back to top button