LG V30, G6 och Q6 kommer att stödja ansiktsigenkänning tack vare Sensory

Note: We hope you enjoy reading this article: LG V30, G6 och Q6 kommer att stödja ansiktsigenkänning tack vare Sensory

De Ansiktsigenkänning det är en av de mest intressanta nya gränserna för säkerhet på mobila enheter, och fler och fler tillverkare har anammat det under de senaste åren. Sist i tidsordning är LG som tack vare samarbetet med företaget Sensoriskkommer att introducera denna nya funktion på LG V30, G6 och Q6.

Tekniken som introduceras på dessa tre enheter kommer att vara TrulySecure utvecklad av Sensory, en typ av avancerad ansiktsigenkänning som inkluderar ett system med artificiell intelligens framkant och algoritmer anti-spoofing för att verifiera bildens äkthet. Företaget hävdar att dess teknologi har en99,999 % noggrannhet och respekterar användarens integritet, eftersom den insamlade informationen sparas lokalt och ingenting överförs till företagets servrar.

Den verkliga fördelen med TrulySecure är dock kopplad till sin egen direkt genomförande på vanliga främre kameror. Sensorys teknologi behöver inte dedikerade system eller biometriska sensorer för att utföra ansiktsdetektion, men den kan potentiellt användas på alla mobila enheter.

Systemet kan känna igen ansiktet även om vissa delar är det mörknade eller om användaren har på sig glasögon eller andra tillbehör, därför representerar det en ganska mångsidig lösning för upplåsnings- eller autentiseringsfunktionerna i appen.

Tack vare samarbetet med Sensory kommer de LG-smartphones som redan nämnts också att få stöd för två andra teknologier utvecklade av det amerikanska företaget, VerkligenHandsfree Och TrulySecure Speaker Verificationsom gör att enheten kan låsas upp med korta röstkommandon.

Kort sagt, tack vare dessa nya teknologier kommer autentiseringsfunktionerna för de senaste LG-smarttelefonerna i takt med tiden och med de hårdaste rivalerna, som Samsung Galaxy Note 8 och den kommande iPhone X. För mer information om TrulySecure-systemet kan du besöka den dedikerade sidan på företagets hemsida på den här adressen.

Relaterade artiklar

Back to top button