LG V30 från denna vecka i Sydkorea och sedan i resten av världen, men priset är fortfarande ett mysterium

Note: We hope you enjoy reading this article: LG V30 från denna vecka i Sydkorea och sedan i resten av världen, men priset är fortfarande ett mysterium

LG tillkännager lanseringen av V30 i Sydkorea denna vecka, följt av Nordamerika, Europa och andra nyckelmarknader “i dagarna och veckorna som kommer”.

Kort sagt, ingen exakt information, och som ofta händer slutar pressmeddelandet med en lakonisk: ytterligare detaljer inklusive pris och exakt datum tillgänglighet kommer att meddelas lokalt på varje marknad. Kort sagt, fråga oss inte när den kommer till Italien eller hur mycket den kommer att kosta.

Baserat på vad LG berättade för oss på IFA 2017 kommer V30 (och V30 +) att kosta “mindre än 1 000 € men mer än LG G6“. Den senare lanserades på marknaden för € 749, så vi kan våga oss på en 849/899 € för de två varianterna av V30. När det gäller tillgänglighet skulle vi satsa på något i närheten slutet av oktober.

Vi upprepar dock att det för närvarande inte finns något officiellt, om inte bekräftelsen på ankomsten till Italien av LG V30, en av de smartphones som vi är mest nyfikna på att prova bland de många som nyligen har lanserats, så var säker på att vi kommer att fortsätta hålla dig uppdaterad om detta.

Relaterade artiklar

Back to top button