LG V20 officiell: kommer sammanslagningen av V10 och G5 att kunna övertyga fler? (Foto och video)

Note: We hope you enjoy reading this article: LG V20 officiell: kommer sammanslagningen av V10 och G5 att kunna övertyga fler? (Foto och video)

LG V20det koreanska företagets nya flaggskeppsmodell, har precis presenterats, och baserat på estetik och specifikationer verkar det vara en sammanslagning av den tidigare v10 och G5, från vilken den inte ärver modularitetäven om det fortfarande finns något “utdragbart”.

 • Primär skärm: 5,7 tum QHD IPS Quantum Display (2560 x 1440 / 513ppi)
 • Sekundär skärm: IPS Quantum Display (160 x 1040 / 513ppi)
 • CPU: Qualcomm Snapdragon 820
 • Bagge: 4 GB LPDDR4
 • Internminne: 64 GB UFS expanderbar (med microSD upp till 2 TB)
 • Backkamera: 16 megapixel f / 1,8 med OIS, hybrid autofokus, 75 ° vinkel + 8 megapixel f / 2,4 vidvinkel 135 °
 • Fram kamera: 5 megapixel f / 1,9 vidvinkel 120 °
 • Anslutningsmöjligheter: X12 LTE (upp till 600 Mbps), Wi-Fi (802.11 a / b / g / n / ac), USB Type-C, Bluetooth 4.2 BLE, NFC, infraröd
 • Batteri: 3 200 mAh (avtagbar)
 • Mått: 159,7 x 78,1 x 7,6 mm
 • OS: Android 7.0 Nougat

Vi påminner dig också om att LG V20 är utrustad med quad DAC (driven av ESS Technology SABER ES9218) och att den kommer att inkludera B&O Play-hörlurar i paketet, för överlägsen ljudkvalitet, men de senare kommer bara att finnas på vissa marknader.

Vi klargör också en möjlig tvetydighet på grund av de nyheter som tidigare cirkulerat: LG V20 är inte modulär. Knappen på sidan används för att ta bort bakstycket på en gång, vilket gör att du kan komma åt batterifacket och microSD-facket, men inte för att ansluta LG Friends of G5, som verkar mer och mer startade på solnedgångsgatan (även om LG hävdar att de kommer tillbaka med G6).

Angående i materialsom vid lanseringen av G5 väckte en del kontroverser, klargör LG att man har använt aluminium (AL6013) för bakstycket, tillsammans med ett nytt “kiselbaserat” material, för toppen och botten av telefonen, vilket minskar stöten vid fall med 20%. Av denna anledning har LG V20 klarat falltesterna enligt MIL-STD 810G-standarden, vilket innebär att den kan fungera när den tappas från cirka 1,2 meter, i vilken position du landar, inklusive bak och fram.

[sentence_sx]Ingen modularitet men mycket multimedia kommer att vara nyckeln till framgång?[/sentence_sx]

LG V20 är istället en smartphone som gör den multimedia dess gångjärn.

Förutom den optiska stabilisatorn har LG introducerat Steady Record 2.0i samarbete med Qualcomm, dvs en elektronisk stabilisator (EIS) baserat på gyroskopet, och även berikat med digital stabilisering (DIS), vilket ytterligare förbättrar kvaliteten på efterbehandlade videor genom att justera objekt mellan bildrutor och minimera förvrängningar.

Också ljud i videor är av överlägsen kvalitet, och LG V20 har alternativ för att klippa låga frekvenser (Low Cut Filter – LCF) och ta bort bakgrundsljud, samt en limiter (LMT) som ställer in inspelningsavståndet. Ljud spelas också in på 24-bitar / 48 kHz med linjär pulskodmodulering (LPCM).

Du har också redan lagt märke till andra egenheter, såsom andra frontskärmen, för att komma åt aviseringar och andra funktioner (ficktlampa, memo, etc.) även med den primära skärmen avstängd. De bakre kamerorna är också dubbla, varav en har en 135° fotograferingsvinkel, och även den främre har breddats upp till 120°, för snabba och enkla gruppselfies, även tack vare funktionen automatiskt skottsom utlöses när det inramade motivet ler.

[sentence_dx]Två skärmar, tre kameror och obsessiv uppmärksamhet på ljud: en smartphone för riktiga vloggare![/sentence_dx]

Hybrid autofokus av huvudkameran är också sammansatt av tre mekanismer: laserdetektering AF, fasdetektering AF och Kontrast AF, alla tillgängliga för både foton och videor. LG V20 förstår automatiskt om den ska använda LDAF eller PDAF för den inramade scenen, och i alla fall förfinar den fokus med kontrast AF, som känner av områden med hög kontrast i bilden, för att bättre identifiera det önskade motivet.

På mjukvarusidan har vi LG UX 5.0+, som är den uppdaterade versionen av gränssnittet som lanserades med LG G5, och som nu är baserat på Android 7.0 Nougat. För att få ett smakprov föreslår vi att du tittar på videon nedan, där du kan uppskatta det utmärkta “städningsarbetet” som utförts av LG, som verkar ha skapat ett gränssnitt mer likt aktien än tidigare, utan att försumma teman, konditionenhetsvård e blått ljus filternu nästan ett måste.

LG V20 kommer att finnas tillgänglig i färger titan, silver och rosa, och koreanska kunder kommer att kunna köpa det redan denna månad. Det finns ingen ännu släppdatum för Italien, men baserat på tidigare information tror vi att vi måste vänta till slutet av oktober om inte november; i praktiken kunde Google Pixels göra det tidigare, men det är en annan historia.

Uppdatering 8 september

För närvarande vet inte LG om det faktiskt kommer att lanseras LG V20 även i Europa. För att bekräfta är det samma Italienska divisionen av LG plus andra källor, en koreansk och en belgisk. Alla detaljer i denna artikel.

Relaterade artiklar

Back to top button