LG V20 kommer inte att vara en modulär smartphone, trots dessa renderingar (foton) (Uppdaterad)

Note: We hope you enjoy reading this article: LG V20 kommer inte att vara en modulär smartphone, trots dessa renderingar (foton) (Uppdaterad)

Du kanske inte kommer att se den i Europa inom kort, men förväntningarna på LG V20 fortsätter att växa, även med tanke på att denna smartphone kommer att vara den första i världen att montera Nougat som standard och att den kommer att vara utrustad med en vidvinkelkamera .

Om modulariteten hos denna smartphone, som verkade praktiskt taget säker tills nyligen, finns det förnekelser från CNET Korea, som delade renderingar som sedan återpublicerades av @OnLeaks.

Av bilderna ser de ut ganska rätt även om de inte är officiella är det uppenbart på LG V20 att det kommer att vara möjligt att ta bort hälften av bakstycket, från vilket du förmodligen kan komma åt SIM-facket.

Av renderingarna kan man dessutom dra slutsatsen att det kommer att bli det Du kan ta bort den nedre delen, förmodligen för att komma åt batteriet, precis som på LG. Men även om möjligheten att använda ytterligare moduler på ett liknande sätt som LG:s toppsortiment kan verka uppenbar, förnekar CNET Korea-källan denna hypotes och hävdar att V20 inte kommer att vara en modulär smartphone.

Det bör inte dröja för lång tid innan presentationen där vi kommer att upptäcka alla detaljer, men under tiden kan du ta en titt på renderingarna nedan och låta oss veta vad du tycker.

Artikel uppdaterad för att bättre återspegla information som erhållits från CENT Korea, som till en början missförstods.

Relaterade artiklar

Back to top button